19 / 04 / 2024

esenyurt autopia oto avm

esenyurt autopia oto avm

Keleşoğlu İnşaat ve Gül İnşaat girişimi ile Esenyurt'ta yükselen Autopia projesinde yer alan birimler minimum 3 bin dolarlık metrekare birim bedeli ile satılıyor...

Esenyurt Autopia Oto AVM'de metrekaresi 3 bin 600 dolar!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Autopia Otomobil AVM projesinde yer alan dükkanların metrekare birim fiyatı 3 bin 600 dolardan başlangıç gösteriyor...

Mastel İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mastel İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akçalı tarafından kuruldu.

Lucas Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Lucas Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şanlı tarafından kuruldu.

Hsyn Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsyn Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bozkurt tarafından kuruldu.

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Babahan tarafından kuruldu.

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Atik Tikre ve Mehmet Fırat Zaman ortaklığında kuruldu.

Cese Gayrimenkul Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cese Gayrimenkul Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Hamit Çiçek tarafından kuruldu.

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed K.Al-Jaberı ve Mohammed K.N. Al-Jabari taarfından kuruldu.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Hurdasan Atık Geri Kazanım İnşaat Ve Nakliyat Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hurdasan Atık Geri Kazanım İnşaat Ve Nakliyat Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kamışlı tarafından kuruldu.

Azam Emlak İnşaat Oto Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azam Emlak İnşaat Oto Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Azam Arach ve Mayada Idrıss ortaklığında kuruldu.

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Fahim Mohammad Osman tarafından kuruldu.

Qm Almusawı Gayrimenkul Medikal Otomotiv Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qm Almusawı Gayrimenkul Medikal Otomotiv Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Qudama abdulate Almusawı tarafından kuruldu.

esenyurt autopia oto avm Haberi

esenyurt autopia oto avm


Autopia projesi Esenyurt’ta hayata geçirild iKeleşoğlu İnşaat - Gül İnşaat ortaklığı ile hayate geçirildi.  İnşaat alanı 46 bin 761 metrekareye yayılan  Esenyurt Autopia ‘nın  yatırım bedeli ise 150 milyon dolara ulaşıyor. 117 bin metrekarelik kiralanabilir ve satılabilir alanın bulunduğu Autopia projesi 4 kat halinde yükseliyor.



Satış sürecinin devam ettiği  Autopia Esenyurt 'ta toplamda 515 adet birim satışa sunulmuş durumda. Esenyurt Autopia 'nın birimlerinde 1 ve 2. kattaki ünitelerin metrekaresi 3 bin dolardan, zemin katta yer alan ünitelerin metrekaresi ise 4 bin 500 dolardan başlıyor.