25 / 04 / 2024

Esenyurt Bosspoint fiyatları ne kadar

Esenyurt Bosspoint fiyatları ne kadar

10 bin 729 metrekare alan üzerinde inşa edilen Esenyurt Bosspoint ÇED raporuna sahip tek proje özelliği taşıyor. Projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daireler yer alıyor.

İstanbul'un o ilçesinde konut fiyatları bir yılda yüzde 158 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, 2022 yılında Türkiye genelinde en fazla konut satışı gerçekleştirilen Esenyurt’ta fiyatlar son bir yılda yüzde 158 artış gösterdi...

Lüks İstanbul'da fiyatlar 377 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Lüks İstanbul Esenyurt projesinde fiyatlar 377 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin Aralık 2020'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlatan Ödül İstanbul Esenyurt'ta daire teslimlerinin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.  Peki Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Bey Residence Esenyurt'ta 189 bin TL'ye 1+1!

Esenyurt Bey Residence projesi toplam 250 adet dairen meydana geliyor.  5 yıldızlı otel konseptinde dizayn edilen Bey Residence Esenyurt projesinde fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor.

Self İstanbul Esenyurt 2017 fiyatları!

Self İstanbul Esenyurt 2017 fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında konut teslimleri yapılacak olan proje Karden İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Meydan Ardıçlı Esenyurt konut fiyatları!

1+10'dan 4,5+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Meydan Ardıçlı Esenyurt konut fiyatları ne kadar?

Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Özyurtlar tarafından inşa edilmekte olan Meydan Ardıçlı Konutları'nda 1+0'dan 4,5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor. Peki Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Terrace Mix İnanlar ödeme kampanyası 2017!

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Mix Esenyurt Evleri fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. İşte Terrace Mix İnanlar ödeme kampanyası 2017...

Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları!

Toplam 2 bin 683 konut ve 102 ticari üniteden meydana gelen Ödül İstanbul projesinde teslimler 36 ay sonra yapılacak. Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları 179 bin TL'den başlıyor.

Ödül İstanbul Esenyurt liste fiyatları!

Ödül İstanbul Konutları sekiz blok olarak İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Ön satışların yapıldığı projede daire fiyatları 179 bin TL'den başlıyor...

Karden Self İstanbul Esenyurt satış fiyatları!

Karden İnşaat tarafından hayata geçirilen Self İstanbul projesi, 132 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunan Self İstanbul Konutları satış fiyatları 307 bin 100 TL'den başlıyor...

Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

16 katlı 2 blok şeklinde yükselen Esenyurt Mavera Ahsen projesi 169 konut ve 3 ticari birim şeklinde hayata geçiriliyor. Peki Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Gümüş Panorama Esenyurt daire fiyatları!

Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Gümüş Panorama Esenyurt daire fiyatları 254 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede tüm dairelere Marmara Denizi ve Küçükçekmece gölü manzarası eşlik ediyor.

Esenyurt Bosspoint fiyatları ne kadar Haberi

Esenyurt Bosspoint fiyatları ne kadar

Esenyurt Bosspoint'te daire alanları 60 ile 149 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Toplamda 425 daire ve 17 dükkandan meydana gelen proje Boskan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Esenyurt Bosspoint projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri dizayn edildi. 18 ay taksitli ödeme imkanı bulunen proje konum olarak; İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükseliyor. 


Esenyurt Bosspoint 2 blok halinde inşa ediliyor. 24 ay 0 faiz ile ödemelerin yapılabildiği projede yüzde 60'lık alan yeşile ayrıldı.


Çocuk oyun alanları, Türk hamamı, sauna, voleybol sahası, fitness, basketbol,  1 adet açık yüzme havuzu ve otopark gibi sosyal alanlara sahip Esenyurt Bosspoint Esenyurt Belediyesine ve Devlet hastanesine 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Esenyurt Bosspoint fiyat listesi:

1 oda 1 salon daireler 165 bin TL

2 oda 1 salon...