26 / 04 / 2024

Meydan Ardıçlı Esenyurt konut fiyatları!

Meydan Ardıçlı Esenyurt konut fiyatları!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Meydan Ardıçlı

1+10'dan 4,5+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Meydan Ardıçlı Esenyurt konut fiyatları ne kadar?



Meydan Ardıçlı projesi 21 katlı yedi bloktan oluşuyor. 15 Eylül Cuma günü basına tanıtılması planlanan  Meydan Ardıçlı  Evleri  Özyurtlar İnşaat  imzası taşıyor. 


Meydan Ardıçlı Evleri İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor. Toplam 1.681 daire ve 125 ticari birimdene yer verilen Meydan Ardıçlı projesinde 1+0'dan 4,5+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor. 


Banka kredisi kullanılabilen Özyurtlar Meydan Ardıçlı projesinde yüzde 25 peşinat verildiğinde kalan kısım kişiye özel taksitlendirilebiliyor.   


Meydan Ardıçlı Esenyurt konut fiyatları!


Meydan Ardıçlı Esenyurt konut fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 600 TL'den başlıyor. Meydan Ardıçlı Özyurtlar teslimleri kapsamında projedeki daireler 36 ay sonra, dükkanlar ise 18 ay sonra teslim edilecek.  


Meydan Ardıçlı Konutları ortak alanlarında, sauna, fitness, yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark gibi imkanlar da sunuluyor.  


Tel : 0850 460 90 70  

Web: http://meydanardicli.com.tr 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön