25 / 04 / 2024

Meydan Ardıçlı Özyurtlar Bahaş fiyatları!

Meydan Ardıçlı Özyurtlar Bahaş fiyatları!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Meydan Ardıçlı

İstanbul Esenyurt'ta yükselecek olan Meydan Ardıçlı Konut Projesi Özyurtlar İnşaat ve Bahaş Holding ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Meydan Ardıçlı Özyurtlar Bahaş fiyatları ne kadar?



230 bin metrekare kapalı alana sahip  Meydan Ardıçlı  projesi 67 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Konut blokları, rezidans ve alışveriş merkezinden oluşacak Meydan Ardıçlı projesi 27 blok olarak planlandı.  


1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 daire seçenekleri bulunan Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla hayata geçirildi. Proje 1.683 daire ve 121 adet ticari alandan meydan geliyor.  


Meydan Ardıçlı Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 41 ila 228 metrekare arasında değişiyor. Projedeki ticari alanların büyüklükleri ise 35 ila bin 122 metrekare arasında değişiyor. 


Esenyurt Meydan Ardıçlı projesi 545 milyon TL yatırım bedeline sahip. Esenyurt Meydan Ardıçlı teslimleri 2019 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek.


Meydan Ardıçlı Projesi ödeme!


Meydan Ardıçlı projesinde lansmana özel, sınırlı sayıda daire için 60 aya kadar firma bünyesinde vade imkanı sunuluyor. Projede, peşin alımlarda ise ekstra yüzde 10 indirim fırsatı bulunuyor. 15 Ekim’e kadar sürecek olan kampanyada ayrıca kişiye özel ödeme planı da seçenekler arasında yer alıyor. 


Meydan Ardıçlı Özyurtlar Bahaş fiyatları!


Meydan Ardıçlı Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin TL ila 4 bin TL arasında değişiyor. Meydan Ardıçlı Konutları ortak alanlarında, sauna, fitness, yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark gibi imkanlar da sunuluyor. 


Tel : 0850 460 90 70  

Web: http://meydanardicli.com.tr 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön