19 / 04 / 2024

Esenyurt Bulvar Home satış ofisi

Esenyurt Bulvar Home satış ofisi

Esenyurt Bulvar Home satış ofisi telefon numarası 0212 854 11 04 olarak belirtiliyor. Dairelerin 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı proje 292 konut ve 32 mağazadan oluşuyor.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Royal Home Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Home Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Salar Hashemı tarafından kuruldu.

Home Star Busıness İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Star Busıness İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ghasemıpırbaloutı tarafından kuruldu.

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Harun Kaplan tarafından kuruldu.

Bulvar 9 Sanayi'de 24 ay 0 faiz fırsatı! Geleceğin sanayi sitesinde teslimler iki ay sonra başlıyor! 

Sanayinin kalbinin attığı Esenyurt'ta geleceğin sanayi sitesi hayata geçiriliyor. Bulvar 9 Sanayi adıyla yükselen projede 113 ünite bulunuyor.

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammed A.M.A. Al-Khazaalı ve Mohanad A.S. Alderı ortaklığında kuruldu.

Nıce Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nıce Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Resul Özgan tarafından kuruldu.

Mr Home İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mr Home İstanbul Gayrimenkul Limited  Şirketi Esenyurt’ta  120 bin  TL sermaye bedeli ile Mehran Fathı Ve Reza Fathı tarafından kuruldu.

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ishaq Ibrahım Abu Ayyash tarafından kuruldu.

Unique Home Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Unique Home Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Reza Karkhaneh Yousefı ve  Behnam Sheıbanı Karkhaneh tarafından kuruldu.

Global Grup Home Gayrimenkul İnşaat Tarım Tekstil Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Grup Home Gayrimenkul İnşaat Tarım Tekstil Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Houman Hırmand tarafından kuruldu.

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Sajedı Alması, Pouya Mansourı ve Vahıd Sajedı ortaklığında kuruldu.

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Akkol tarafından kuruldu.

Esenyurt Bulvar Home satış ofisi Haberi

Esenyurt Bulvar Home satış ofisi

Konutların 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Bulvar Home Esenyurt Evleri 5 bin metrekare arsa alanına sahip. Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü ile Esenyurt arasında hayata geçiriliyor. 


Esenyurt Bulvar Home satış ofisi irtibat numarası 0212 854 11 04 olarak belirlendi. Projede 48 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. 


Dairelerin büyüklükleri 66 metrekare ve 77 metrekare şeklinde tasarlanan Bulvar Home Residence'de teslimlerin Mart 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 292 adet daire ve 32 adet dükkan bulunuyor. 


Pusula İnşaat imzası ile inşa edilen Bulvar Home Rezidans'ta lansman öncesi 69 metrekarelik 20 daire 139 bin TL'den satışa sunuluyor. Projede dükkanların alanları 45 ile 250 metrekare arasında değişiyor. 


Bulvar Home Konutları'nın sosyal yaşam alanları içerisinde; yürüyüş yolu, hamam, yüzme havuzu, 7/24 güvenlik hizmeti, fitness, basketbol sahası,...