25 / 04 / 2024

esenyurt Metro House Evleri

esenyurt Metro House Evleri

Arizon Yapı İstanbul'un yükselen bölgesi Esenyurt'ta yeni projesi için hazırlıklara başladı. Yatırım için güzel bir fırsat olan bölgedeki Metro House Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cnr House İnşaat Emlak Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr House İnşaat Emlak Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Uğuz tarafından kuruldu.

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Yücel tarafından kuruldu.

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Niyazkılıç Niyaz tarafından kuruldu.

Iste House Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iste House Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdallah E.S. Elsawaf, Alı Ghassan H. Zwayen, Alsadeq M.J. Shannoon ve Bassam Hamdı A. Al-Sarray ortaklığında kuruldu.

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Husam Alabvaını tarafından kuruldu.

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümü yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yeni bir metro projesiyle taçlandırdı. Proje bittiğinde, İstanbulluları Esenyurt’tan Kabataş’a aktarmasız bir şekilde 67 dakikada ulaştıracak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümünü gerçekleştirdi.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı nereden geçecek? Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı...

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar 30 Ağustos'ta başlıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Esenyurt-Mahmutbey metro hattında çalışmalar 30 Ağustos tarihinde başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar yarın başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. 

esenyurt Metro House Evleri Haberi

esenyurt Metro House Evleri

Esenyurt devlet hastanesine 5 dakika, Beylikdüzü devlet hastanesine 10 dakika uzaklıkta bulunan Metro House Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlayarak değişiyor. 

İki blokta 28 daireden meydana gelen projede 16 adet 2+1 ara kat daireler, 9 adet 2+1 dubleks daireler, 3 adet 3+1 dubleks daireler dizayn edildi. 

Metro House Evleri daire planları:

16 adet 2+1 ara katlar net 92 metrekare
9 adet 2+1 dubleks daireler net 106 metrekare
3 adet 3+1 dubleks daireler net 135 metrekare olarak tasarlandı.

Arizon Yapı tarafından hayata geçirilen Metro House Evleri Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, kafe ve AVM'lere 5 dakika, E-5'e 5 dakika, Metrobüs'e 5 dakika uzaklıkta yükseliyor.

Metro House Evleri'nin çevresinde sağlık ocakları, camiler, özel okullar, alışveriş merkezleri gibi yerler bulunuyor. 
 

Birçok sosyal imkanın sunulduğu Metro House...