18 / 04 / 2024

Esenyurt Milpark Plus fiyat

Esenyurt Milpark Plus fiyat

İstanbul Avrupa Yakası ‘nda 33 bin 180 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Milpark Plus projesi Deira Yapı imzası taşıyor. Esenyurt Milpark Plus ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Esenyurt Milpark Plus iletişim!

Toplam 33 bin 180 metrekare arsa alanı inşa edilen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Esenyurt Milpark Plus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 22 olarak belirlendi.

Esenyurt Milpark Plus'ta 1+1 daireler 185 bin TL!

İstanbul Esenyurt'ta Deira İnşaat tarafından inşa edilen Milparl Plus konut projesi 33 bin 180 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje 800 konut 993 bağımsız bölümden meydana geliyor.

Esenyurt Milpark Plus fiyat!

Esenyurt Milpark Plus fiyat bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor.

Esenyurt Milpark Plus fiyat listesi!

Esenyurt Milpark Plus fiyat listesi 96 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Deira Milpark Plus Esenyurt satış ofisi ile 444 36 22 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz...

T Plus Bina Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

T Plus Bina Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Torun ve Muhammet Torun ortaklığında kuruldu.

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Abid, Noura Soufı ve Yacıne Cherıfı ortaklığında kuruldu.

Hf Proje Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hf Proje Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin TL sermaye bedeli  ile Husseın Fawzı B Al Asadı tarafından kuruldu.

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çınar tarafından kuruldu.

İtimat Plus İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İtimat Plus İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Reza Hassani tarafından kuruldu.

Has Plus Yapı Makina İnşat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Plus Yapı Makina İnşat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza İşler tarafından kuruldu.

Anka Plus Gayrimenkul Danışmalık Limited Şirketi kuruldu!

Anka Plus Gayrimenkul Danışmalık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Karger, Ghulam Yahya Rahmani ve Ruhulamın Amini ortaklığıyla kuruldu...

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yıldırım tarafından kuruldu. 

Dora Plus Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Yazılım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Plus Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Yazılım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Bekir Akgül tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

F Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dere tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1982 Sokak'ta kuruldu.

Esenyurt Milpark projesinin iki etabı askıya alındı!

Milpark Projesi'nin fiyatlama riskiyle ilave finansman yükünü göz önünde bulundurarak, 2'nci ve 3'üncü etaplarının yapılmasından vazgeçilmiştir. Aydın Doğan'ın Esenyurt'taki projesi, imarda değişiklik yapılmasıyla bozuldu.

Deira Yapı Milpark Plus Evleri nerede?

Deira Yapı Milpark Plus Evleri 14 katlı 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Proje 33 bin 180 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Deira Yapı Milpark Plus Evleri nerede?

Deira Yapı Milpark projesi iletişim!

Deira Yapı imzası ile hayata geçirilen Milpark projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor.Deira Yapı Milpark projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 22 olarak belirlendi.

Esenyurt Milpark Plus fiyat Haberi

Esenyurt Milpark Plus fiyat

Deira Yapı imzası taşıyan Milpark Plus projesi 33 bin 180 metrekare arsa alanı üzerinde 3 blok halinde yükseliyor. 


Milpark Plus Evleri ‘nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede daire fiyatları 210 bin TL’den başlıyor. 


Daire büyüklüklerinin 68 metrekare ile 177 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Milpark Plus İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Esenyurt Milpark Plus ulaşım bilgileri kapsamında E-5 ve tem bağlantı yolunda,avm’lere yürüyüş mesafesinde hayata geçiriliyor.


Milpark Plus Evleri adres

Mehter Çeşme Mh. Mehmet Aki Ersoy Cad. 2070 Sk. No:36 Esenyurt/İstanbul


Milpark Evleri iletişim 

Telefon: 444 36 22

Web adresi: www.milparkkonutlariplus.com

Pınar...