29 / 03 / 2024

Esenyurt Nota Residence fiyat

Esenyurt Nota Residence fiyat

Hem yatırım hem oturum için cazip bir proje olarak görülen Nota Residence projesi Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından inşa edildi. Esenyurt Nota Residence Aralık ayının ikinci yarısından itibaren sahiplerine teslim edilecek.

Esenyurt Nota Residence fiyat!

Esenyurt Nota Residence fiyat listesi 189 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nota Residence projesi 18 ay sonra teslim edilecek...

Esenyurt Bey Residence ödeme planı!

Beyler İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Bey Residence projesi 5 yıldızlı otel konseptinde dizayn ediliyor. Projede fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor. İşte Esenyurt Bey Residence ödeme planı...

Bey Residence Esenyurt fiyat listesi!

Bey Residence Esenyurt fiyat listesi 189 bin TL'den başlıyor. Beyler İnşaat imzası taşıyan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuluyor...

Bey Residence Esenyurt'ta 189 bin TL'ye 1+1!

Esenyurt Bey Residence projesi toplam 250 adet dairen meydana geliyor.  5 yıldızlı otel konseptinde dizayn edilen Bey Residence Esenyurt projesinde fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar Neyzen Nota Residence fiyatları 2017!

Nota Residence projesi İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor. İlk Evim Kampanyası uygulanan Nota Residence projesinden daire sahibi olmak isteyenlere 25 bin TL peşinat fırsatı sunuluyor...

Nota Residence'da yaşam Aralık'ta başlıyor!

Esenyurt'ta 84 daire ve 10 ticari alandan meydana gelen Nota Residence'da daireler Aralık ayının ikinci yarısı itibarıyla teslim edilmeye başlanacak.

Esenyurt Nota Residence'da 25 bin TL peşinatla konut fırsatı!

Hem yatırım hem oturum için cazip bir proje olarak görülen Nota Residence projesi Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat tarafından inşa edildi. Esenyurt Nota Residence Aralık ayının ikinci yarısından itibaren sahiplerine teslim edilecek.

Esenyurt Radius Residence güncel fiyatlar!

Radius Residence projesi Mutlu İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Esenyurt Radius Residence güncel fiyatları minimum 160 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Sheraton Residence kimin?

2019 yılının Aralık ayında teslimlerin gerçekleşeceği Esenyurt Sheraton Residence projesinde 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkana yer veriliyor. Peki Sheraton Residence kimin?

Esenyurt Sheraton Residence satılık!

Toplam 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkandan meydana gelen Esenyurt Sheraton Residence satılık daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tiplerde dizayn ediliyor.

Güray İnşaat'tan Esenyurt'a Sheraton Residence projesi geliyor!

Güray İnşaat Esenyurt-Bahçeşehir'de Sheraton Residence projesine hazırlanıyor.Henüz proje aşamasında olan Sheraton Residence projesinin 2019 yılı Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Radius Residence proje fiyatları!

İstanbul Esenyurt'ta Doğan Araslı Bulvarı üzerinde konumlandırılan Radius Residence proje fiyatları 286 bin TL'den başlayarak değişiyor. Esenyurt Radius Residence projesi 376 konut ve 33 ticari üniteden meydana geliyor.

Esenyurt Radius Residence daire fiyatları!

Mutlu İnşaat imzasıyla İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Esenyurt Radius Residence daire fiyatları 286 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 376 konut ve 33 ticari üniteden meydana geliyor.

Esenyurt Nota Residence fiyat Haberi

Esenyurt Nota Residence fiyat

Özyurtlar Holding bünyesindeki Neyzen İnşaat tarafından, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Esenyurt’ta inşa edilen Nota Residence'da teslimat için geri sayım başladı.

Toplam 84 daire ve 10 ticari alandan meydana gelen Esenyurt Nota Residence projesinde 1+1 daireler yer alıyor. 

İlk kez ev sahibi olmak isteyen dar gelirliler için projelendirilen Nota Residence'da daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor.

Hem yatırım hem oturum için cazip bir proje olarak görülen Nota Residence projesinin 1+ İlk Evim kampanyasında da 25 bin TL peşinatla ev alanlar hemen tapu ve hemen taşınma imkanına da sahip olacak.

12 katlı tek blok şeklinde yükselen Nota Residence Esenyurt'ta daire sahiplerine playstation odası, masa tenisi, cep sinema salonu, fitnesscenter ve keyifli sohbetlerin buluşma noktası kış bahçesi gibi donatılar sağlanıyor. 

Nota Residence nerede?

Tüyap Fuar Merkezi’ne 10...