19 / 04 / 2024

esenyurt yeni imar planı

esenyurt yeni imar planı

AK Parti Gurup Başkan Vekili Mustafa Akboğa, bakanlık tarafından yeni havaalanı ve kanal projesi nedeniyle bekletilen bu alanlarda yeniden planlamalar yapıldığını ve yenilendiğini Esenyurt haritası üzerinde anlattı.

Esenyurt yeni imar planı tüm etapları ile onaylandı!

Esenyurt’ta uzun bir bekleyişten sonra son 5.etap da askıya çıktı. Toplam 7 etaptan oluşan Esenyurt’ta 1,2,3,4, 6 ve 7.etaplar askıya çıkmıştı. 5.etabın da askıya çıkması ile Esenyurt yeni imar planı tüm etapları ile belirlenmiş oldu…

Esenyurt imar sorunu son durum!

Esenyurt imar sorununda nihayet sona gelindi. Toplam 7 etaptan 6’sının askıya çıktığı Esenyurt’ta büyük bekleyişten sonra nihayet yarın son 5.etap da askıya çıkacak….

Esenyurt’ta ruhsatlar verilmeye başlandı!

Esenyurt’ta yaklaşık 40 bin kişinin mağduriyetine sebep olan imar sorununda mutlu sona gelindi. İmar planına uygun yapılmadığı gerekçesiyle inşaatı durdurulan projelere ruhsat verilmeye başlandı….

Esenyurt’ta müteahhitlere sıkı denetim geliyor!

Esenyurt’ta şu ana kadar müteahhitlere mağdur olmasınlar diye taviz verdiklerini belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu"Artık inşaatını yeni plana göre yapmaya asla ruhsat yok. Seçim geliyor göz yumarız diye düşünenler de yanılır" dedi.

Esenyurt’ta 2 etap daha askıya çıktı!

Esenyurt’ta 4 etaptan sonra 2 etap daha askıya çıktı. Bölgede şu an itibariyle sadece 5. etambın onayı bekleniyor. Önümüzdeki günlerde 5.etabın da onaylanarak askıya çıkması planlanıyor...

Esenyurt imar planının onayı bayram sonrasına kaldı!

Esenyurt yeni imar planının onayı bayramdan sonraya kaldı. Bölgede geçtiğimiz ay 8 etaptan 4’ünün imar planı onaylanmış ve askıya çıkmıştı. Kalan son 4 etabın da bayramdan sonra askıya çıkması bekleniyor…

Esenyurt yeni imar planı askıya çıktı!

Esenyurt yeni imar planı askıya çıktı. Uzun bir bekleyişten sonra Esenyurt’ta 7 etaptan 4’ü askıya çıktı. Önümüzdeki 1-2 haftalık süreçte tüm etapların askıya çıkması planlanıyor…

Tamer Özyurt: Esenyurt'ta yaşananların sorumlusu firmalardır!

1,5 yıldır cehennem ateşlerinin yandığı Esenyurt’ta proje geliştirmeye çalıştıklarının altını çizen Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Esenyurt imar sorunun uzamasının sorumlularının firmalar olduğunu söyledi…

Esenyurt yeni imar planı 1 ay içerisinde askıya çıkıyor!

Esenyurt yeni imar planı 15, en geç 30 gün içerisinde askıya çıkmaya hazırlanıyor. Yeni plan askıya çıktıktan 1 ay sonra inşaat firmaları gerekli görülürse tadilat ruhsatı alarak projelerini yeniden revize edebilecekler...

Esenyurt'taki projeler yeni imar planıyla geliştirilecek!

Binlerce kişinin mağdur olmasına neden olan Esenyurt'taki imar sorunu çözülmeye başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TEM Güneyi Nazım İmar Planları'nı hazırladı...

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıda Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü.

Kıbrıs'ın yeni imar planı hızla hazırlanacak!

Kıbrıs İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, yeni imar planının hazırlanması için sürecin hızlanacağını söyledi. Baybars, imar planının nasıl hazırlanacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kıbrıs'ta yeni imar taslağı hazırlanacak mı?

Mağusa, İskele, Yeniboğaziçi emirnamesinden sonra 3 Belediye başkanı inşaat sektörünün önemli temsilcileriyle de bir araya gelerek "emirnameye hayır, imar planına evet" dedi. Başkanların yeni imar taslağı hazırlaması bekleniyor.

Isparta'da yeni imar alanları oluşturuldu!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yine Emre, Sülübey, Gülcü ve Karaağaç Mahalleleri gibi eski yerleşim yerlerinde yeni imar alanları oluşturuldu.

Isparta'da yeni imar alanları açılıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni sanayi sitesindeki esnaflarla buluştu. Günaydın, ''Isparta’mız büyüdü, yeni imar alanları açılıyor, yeni şehirler kuruluyor'' diye konuştu.

Tokat'ta yeni imar alanları açılacak!

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, şehrin en önemli probleminin arsa olduğunu vurgulayarak, "Bir çok proje arsa yüzünden gecikebiliyor. Yeni imar alanlarının açılması için yeni dönemde çalışma yapacağız" diye konuştu. 

Yeni imar planı teklifi TBMM'den geçti!

TBMM Genel Kurulunda, Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi. 1 Haziran 2019'dan itibaren yeni imar planları 'nazım' ve 'uygulama' olarak bölünecek.

İzmir ve Manisa’nın yeni imar planları onaylandı!

İzmir ve Manisa’nın geleceğini belirleyecek 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planları değişikliği onay gördü. Yeni imar planları İzmir ve Manisa’nın yatırım potansiyelini artıracak. 

Yeni imar planlarında bisiklet yolları zorunlu olacak!

TBMM Çevre Komisyonunda kabul edilen Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre;1 Haziran 2019'dan itibaren yeni imar planlarında bisiklet yolları ve bisiklet park istasyonları zorunlu olacak...

Haliçport'un yeni imar planı askıya çıktı!

Haliçport projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı. Yeni planda binaların maksimum yüksekliği 24.50 metre olarak belirtildi...

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin yeni imar planı askıda!

Emlak Konut, Bakırköy Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin arazisi için yeni imar planı hazırlandı. Askıya çıkarılan yeni imar planlanın "ticaret" olan imar fonksiyonuna "turizm" de eklendi.

esenyurt yeni imar planı Haberi

esenyurt yeni imar planı

Esenyurt Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı toplam 29 gündem maddesinin görüşülmesi ile gerçekleşti. Meclis Başkan Vekili Av. Emin Batmazoğlu’nun yönettiği 1’nci oturumunda gurup sözcüleri söz alarak 1 Kasım seçimleri ile ilgili görüş bildirdiler. 


Hafta başında birinci oturumun gerçekleştiği mecliste CHP Grup Sözcüsü Dr. Yavuz İren, seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olması temennisinde bulunarak 1 Kasım seçiminde iktidar başarısı elde eden AK Parti’yi tebrik ederek Türkiye için hayırlı hizmetler yapılması temennisinde bulundu.


İrem ardından söz alan AK Parti gurup sözcüsü Mustafa Akboğa, “ Yaşanan süreç içinde ülkemizin önünde büyük bir engel olunmaya çalışıldı. Ülke hükümetsiz bırakılmaya çalışıldı. Bu süre içinde yaşanan sıkıntıların yine AK Parti tarafından çözüleceğini düşünen halkımız 1 Kasımda kararını verdi. Özellikle hükümetimizin bundan sonra yükü daha çoğaldı. Türkiye’de...