26 / 04 / 2024

Esenyurt yol kayması

Esenyurt yol kayması

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Güzelyurt Mahallesi’nde çatlaklar oluşan evlere ilişkin açıklama yaptı. Bozkurt, "Ailelerin evlerine dönmesinde sakınca yok" dedi.

Esenyurt'ta yolda ve binada oluşan çatlaklar incelenecek!

Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, "Vatandaşlarımız bugün akşama kadar evlerini kullanabilecekler. Bu arada belediye olarak bölgede incelemelerde bulunacağız" dedi...

Özlemler Yol İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlemler Yol İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Öngül tarafından kuruldu.

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kerem Kaplan tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Akman Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akman Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Sema Akman tarafından kuruldu.

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Atölye Yol Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Atölye Yol Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Feyzi Ataman tarafından kuruldu.

Patron Yol Yapım İnşaat Nakliye Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patron Yol Yapım İnşaat Nakliye Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 520 bin TL sermaye bedeli ile Soncan Kut tarafından kuruldu.

Esenyurt'taki toprak kaymasında istinat duvarı araçların üzerine yıkıldı!

İstanbul Esenyurt'ta dün etkili olan sağanak yağışın etkisiyle yaşanan toprak kaymasında istinat duvarı park halindeki araçların üzerine yıkıldı.

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Aka tarafından kuruldu. 

Petek Yol Yapı Ve Asfalt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petek Yol Yapı Ve Asfalt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk     Han tarafından kuruldu. 

Med Yol Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Yol Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Şakife Çakmak tarafından kuruldu. 

İzmir Konak'ta yıkım tedirginliği!

İzmir'in Konak İlçesi Üçyol’daki Altıntaş Mahallesi'nde iki sene önce bina yapımı için açılan temel kapatıldı. Yol kayması başlayan bölgelerdeki binalarda yıkılma tehlikesi bulunuyor.

Esa Yol Yapım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Esa Yol Yapım İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Adıgüzel tarafından kuruldu. 

Esenyurt yol kayması Haberi

Esenyurt yol kayması

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, binalarla ilgili statik analizlerin yapıldığını ve vatandaşların evlerine dönmelerinde herhangi bir sorun olmadığını ifade etti.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Bozkurt, yoldaki çökmenin ardından teknik bir heyet oluşturulduğunu belirterek, "Belediyemizin bütün birimleri buradaydı. Önce vatandaşlarımızın beslenme ve konaklaması için bir ekip kurduk ve onları naklettik. Ardından çalışma ekibimiz hasarları tespit için sahada çalıştı" dedi. 

Bozkurt, binaların içine ve dışına dört kere bakılarak statiğinde bir sorun olup olmadığının tespit edilmeye çalışıldığını söyledi. Bozkurt, "Binaların statiğinde deformasyon görmedik. Gözlemlerle yapılan analizdi. Binaların zeminiyle ilgili de çalışmalar yapıldı. 2 binada ayrışma ve biraz deplasman var. Bunun kabul edilebilir sınırlar içinde olduğuna karar verdik." şeklinde konuştu.

Durum tespiti için dört kuyu açıldığını ifade eden Bozkurt, bölgede kayma olup olmadığının...