20 / 04 / 2024

Esin Moralıoğlu abd av

Esin Moralıoğlu abd av

Lüks yaşantısıyla herkesi imrendirmeye devam eden eski manken Esin Moralıoğlu, ABD'de 3 daire satın aldı.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Rifat Hisarcıklıoğlu Türkiye-ABD ticari ilişkilerini değerlendirdi!

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkiye ile ABD'nin ticaret ilişkilerinde Serbest Ticaret Anlaşması'nın önemli olduğunu belirterek, "Süreci hızlandırmak için iki ülke arasında Tercihli Ticaret Anlaşması çok yardımcı olacaktır." ifadesini kullandı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Mesut Barzani’nin oğlu Mesrur CIA'ye komşu oldu!

Mesut Barzani’nin oğlu Mesrur, ABD’DE CIA karargahının hemen yanında bir malikane satın aldı. Barzani satın aldığı evler için toplamda 58 milyon dolar ödedi.

Tabanlıoğlu ABD projelerini tanıtacak!

Türkiye'nin küresel mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu, fuarda Amerika'daki projelerini öne çıkaracak. 

Esin Moralıoğlu ABD'de 3 daire satın aldı!

Lüks yaşantısıyla herkesi imrendirmeye devam eden eski manken Esin Moralıoğlu, ABD'de 3 daire satın aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Londra Tasarım Haftası'nda!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Londra Tasarım Haftası'nda. Türkiye’deki mimarlık şirketleri, Avrupa’da, ABD’deki projelere bir yerel ortak olmadan imza atamıyorlar ama var olmanın, görünmenin yolunu başka şekillerde bulmak mümkün.

Kılıçoğlu Kiremit, Ortadoğu'da lüks konut pazarına yöneliyor!

Ortadoğu'dan ABD'ye kadar birçok ülkeye kiremit ihracatı yapan Kılıçoğlu Kiremit, lüks konut pazarına öncelik verecek. Genel Müdür Barış Y. Özaydemir, “Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da kaliteli konut pazarı yükseliyor. Buralarda villa pazarına hakimiz" dedi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki otelinin inşaatı tamamlandı!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esin Övet'in bugünkü yazısına göre; Kenan İmirzalıoğlu’nun İstanbul Cihangir'de satın aldığı apartmanlar otel olacaktı. Otel olacak binaların inşaat çalışmalarında sona gelindi...

Abalıoğlu Holding, ABD'ye 42 milyon dolarlık bakır fabrikası kuruyor!

ABD'de ucuz enerjinin de gündeme gelmesi, yatırım göçünü geri çevirdi. Denizlili Abalıoğlu Holding, ABD'deki ilk fabrikasını kuruyor. 42 milyon dolarlık yatırımla kurulacak bakır fabrikası, 300 kişiye istihdam sağlayacak...

Mimar Doğan Avcıoğlu, üçüncü havalimanı bölgesindeki hastaneye imza atacak!

Türkiye'ye yabancı yatırımlar hız kesmiyor. ABD 'li dev bir grup, 3 'üncü Havalimanı bölgesine kuracağı 300 milyon dolarlık hastane için mimar Avcıoğlu ile el sıkıştı

ABD'li emlakçı Joseph Moinian, Çavuşoğlu'nun tablosuna 25 bin dolar ödedi!

ABD'li milyarder Joseph Moinian yatıyla Bodrum'a geldi. Yalıkavak'ta Balıkçı Sait'in mekânına gitti. Restoranda asılı gördüğü Nezih Çavuşoğlu imzalı eseri 25 bin $'a satın aldı...

Esin Moralıoğlu abd av Haberi

Esin Moralıoğlu abd av

Eski manken Esin Moralıoğlu 2006 yılında evlenip 4 sene sonra boşandığı İshak Cerit'le birlikte gittiği ABD'de rüya gibi bir hayat yaşıyor. 48 yaşındaki Moralıoğlu, lükste sınır tanımıyor.


Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Esin Moralıoğlu, Miami'nin South Beach bölgesindeki okyanus manzaralı rezidansından görüntüleri takipçileriyle paylaştı.


Moralıoğlu, 5 buçuk milyon dolarlık (yaklaşık 20 milyon TL) lüks evinde dünyaca ünlü yıldızlarla komşu.


İshak Cerit'in desteğiyle inşaat sektörüne giren Esin Moralıoğlu'nun müstakil evleri alıp restorasyonunu yaptıktan sonra tekrar sattığı konuşuluyor. Eski mankenin, Miami'den yaşadığı rezidans dışında 3 daire daha satın aldığı da konuşulanlar...