18 / 04 / 2024

Esin Moralıoğlu evi

Esin Moralıoğlu evi

Lüks yaşantısıyla herkesi imrendirmeye devam eden eski manken Esin Moralıoğlu, ABD'de 3 daire satın aldı.

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

Murat Başoğlu Gölköy'deki evini boşalttı!

3 yıl önce Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu'na tepkiler kesilmiyor. Yeni sevgilisiyle Gölköy'de kirada oturan Başoğlu, evi boşaltmak zorunda kaldı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze olacak!

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğup büyüdüğü Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki evi yaşayan müze olacak.

Kenan İmirzalıoğlu taş ev alacak!

Her sene tekne turu yapan Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti, bu yaz tatile gittikleri taş evi çok beğendikleri ve satın almak için bazı girişimlerde bulundukları öğrenildi

Zeynep Fadıllıoğlu'nun göz alıcı evi!

Zeynep-Metin Fadıllıoğlu çifti 17. yüzyıldan kalma tarihi bir taş evde oturuyor. İşte Zeynep Fadıllıoğlu'nun evi...

Esin Moralıoğlu ABD'de 3 daire satın aldı!

Lüks yaşantısıyla herkesi imrendirmeye devam eden eski manken Esin Moralıoğlu, ABD'de 3 daire satın aldı.

Kenan İmirzalıoğlu Marmaris'taki evini 5.5 milyon TL'ye sattı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris Selimiye’de 2 yıl önce aldığı evi sattı. 1 milyon 700 bin liraya satın aldığı araziyi İmirzalıoğlu bir iş adamına 5 milyon 500 bin liraya sattı.

İşte Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çiftinin Emirgan'daki villası!

Evlendikten sonra Cihangir'deki apartman dairesinden Emirgan'daki lüks bir villaya taşınan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın evi ilk kez görüntülendi.

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'deki evini 6 bin dolara kiraya verdi!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’la evlendikten sonra Cihangir’de oturduğu evi boşaltıp, kiracı bulmak için emlakçıya vermişti. Daire Hollanda Konsolosluğu’nda çalışan birine 6 bin dolara kiraya verildi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti Emirgan'a taşınacak!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yeni oturacakları evi seçti. Kenan İmirzalıoğlu, evlendikten sonra Ezel dizisini kaleme alan yakın dostları Kerem Deren ile eşi Pınar Bulut’un Emirgan’daki Boğaz manzaralı iki katlı evine taşınacak.

Karlıoğlu ailesinin evi küllerinden yeniden doğdu!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yangında evi küle dönen Karlıoğlu ailesine yardım elini uzattı. Sevgi Eli ekiplerince Karlıoğlu ailesinin eşyaları yenilenirken, yangında kullanılamaz hale gelen evi yeniden hayat buldu

Esin Moralıoğlu evi Haberi

Esin Moralıoğlu evi

Eski manken Esin Moralıoğlu 2006 yılında evlenip 4 sene sonra boşandığı İshak Cerit'le birlikte gittiği ABD'de rüya gibi bir hayat yaşıyor. 48 yaşındaki Moralıoğlu, lükste sınır tanımıyor.


Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Esin Moralıoğlu, Miami'nin South Beach bölgesindeki okyanus manzaralı rezidansından görüntüleri takipçileriyle paylaştı.


Moralıoğlu, 5 buçuk milyon dolarlık (yaklaşık 20 milyon TL) lüks evinde dünyaca ünlü yıldızlarla komşu.


İshak Cerit'in desteğiyle inşaat sektörüne giren Esin Moralıoğlu'nun müstakil evleri alıp restorasyonunu yaptıktan sonra tekrar sattığı konuşuluyor. Eski mankenin, Miami'den yaşadığı rezidans dışında 3 daire daha satın aldığı da konuşulanlar...