25 / 04 / 2024

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 



Burak Elmas'ın bin 541 oy alarak başkan olduğu seçimlerde bin 500 oy alan Eşref Hamamcıoğlu, 30 Nisan'da yapılacak başkanlık seçiminde aday olduğunu açıkladı. Galatasaray’da başkanlığa adaylığını açıklayan Metin Öztürk’ün ardından aday olduğunu açıklayan Eşref Hamamcıoğlu’nun serveti ve yaptığı iş merak konusu oldu. 

EŞREF HAMAMCIOĞLU KİMDİR?

2021-2022 sezonu başında başkanlığa seçilen Burak Elmas’ın genel kurulda idari yönden ibra edilmemesinin ardından Galatasaray yeniden başkanlık seçimine gidiyor.
 
Eşref Hamamcıoğlu da Metin Öztürk’ün ardından başkan adaylığını açıkladı. 

1954 yılında İstanbul’da doğan Eşref Hamamcıoğlu, 1975’te Galatasaray Lisesi'nden mezun oldu. 1980’de Sorbornne Üniversitesi İşletme bölümünü bitiren Eşref Hamamcıoğlu, 1981-1992 yıllarında Tekfen Holding'e bağlı grup şirketlerinde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı.

  Eşref Hamamcıoğlu nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

EŞREF HAMAMCIOĞLU NE İŞ YAPIYOR?

1992-2012 yıllarında Sodexo'da kurucu Genel Müdür ve CEO olarak çalışan Eşref Hamamcıoğlu, Optimal Yiyecek İçecek Çözüm Geliştirme Ticaret ve Sanayi A.Ş. ve UP Hizmet Yönetim Çözümleri Danışmanlık Şirketi'ni kurdu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön