20 / 04 / 2024

eski beykoz evleri

eski beykoz evleri

1945 yılında Beykoz'da bulunan iki ev Kadıköy Vakıflar Müdürlüğü tarafından satılacakmış. 90 tane altın parasına yani 4 bin 431 liraya Beykoz'dan iki tane ev almak mümkünmüş.

Kira yardım ücretleri arttı! Milyonlarca insan oh çekecek! İşte kira yardımı almak için aranan şartlar…

Kentsel dönüşüm projeleri, milyonlarca insanın adeta eski olan evleri için beklediği bir mucize. Kentsel dönüşüme dair milyonlarca insanı sevindiren gelişmeyi Bakan Murat Kurum verdi. Kentsel dönüşüm kira ücretlerinin artacağı bildirildi. İşte detaylar…

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

İsviçre'deki dağ evleri 6 liraya satılıyor!

İsviçre’nin güneyinde yer alan Monti Sciaga adlı dağ köyündeki eski taş evleri 1 İsviçre Frangı (5.8 TL) gibi sembolik bir fiyata satılıyor.

Beycozy Evleri Beykoz iletişim!

Beycozy Evleri Beykoz iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede teslimlerin 2018 yılı içinde yapılması planlanıyor...

Acar Vadi Beykoz Evleri'nde villa konforu!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Acar Vadi Evleri 48 daireden meydana geliyor. Proje İstanbul’un yeşili ve oksijeni en bol ilçesi Beykoz’da yer alıyor.

Engin Altan Düzyatan, Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden villa aldı!

Ünlü ve yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslihan Alkoçlar ile önümüzdeki ay taşınacakları villası için aylık 15 bin TL ödüyor. Çift artık Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nde oturacak.

Maritza Beykoz Vadi Evleri’nde metrekaresi 9 bin TL'ye!

Maritza İnşaat, Beykoz’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 2019’un üçüncü çeyreğinde satışa çıkacak olan ‘Maritza Beykoz Vadi Evleri’nde metrekare birim fiyatı 9 bin liradan başlıyor.

Essenora Evleri'nde büyük takas kampanyası! Eski evi getir, yeni evinde otur!

Essenora Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Projede geçerli büyük takas kampanyası kapsamında eski evinize karşılık, yeni bir ev sahibi olabiliyorsunuz...

Eskişehir Flora Evleri satılık daire!

ESOTO AŞ imzası taşıyan Flora Evleri, birbirinden bağımsız 12 blokta 72 daireden oluşuyor. Eskişehir Flora Evleri satılık daire fiyatları ise 725 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Flora Evleri ile Eskişehir'de hayat güzelleşiyor!

Eskişehir'de inşa edilen Flora Evleri ile hayat daha güzel bir hale geliyor.12 blok olarak inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Eski İzmir Evleri onarılmayı bekliyor!

İzmir'in Kadifekale ve Basmane arasında daha çok bulunan tarihi evlerinin bazıları, kaderine terk edildi. Çatıları, cumbaları çöken evler kullanılmaz halde geldi.

Elysium Es Evleri Beykoz fiyatları!

Elysium Es Evleri Beykoz fiyatları 900 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Es Beykoz'da yüzde 5 peşinat avantajı sunuluyor...

eski beykoz evleri Haberi

eski beykoz evleri

Kadıköy Vakıflar Direktörlüğü İlanları

 Muhammen  Pey akçesi

    kıymeti  

 Lira Kuruş   Lira Kuruş

 4431  20        332  24  Beykoz'da Atik Çeşme Cami Sokak'ında

                                     2, 4 nolu ahşap iki evin tamamı.


Yukarıda yazılı 2 evin mülkiyetinin satışına istekli çıkmadığından artırması on gün uzatılmıştır. İhalesi 25.5.945 Cuma günü saat 15'de yapılacağından isteklilerin Kadıköy Vakıflar Müdürlüğü Akaret Kalemi'ne müracaatları


(1945 yılında Reşat Altın 38 liraymış.)


Vatan Gazetesi 23 Mayıs 1945



Abdullah Kutalmış...