26 / 04 / 2024

Eskişehir Gündoğdu kentsel dönüşüm

Eskişehir Gündoğdu kentsel dönüşüm

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Eskişehir Gündoğdu’da dönüşüm başlıyor!

Eskişehir’de beklenen bir Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi de Büyükşehir Belediyesi tarafından Gündoğdu Mahallesinde uygulanacak. Üç bölgeye ayrılan Gündoğdu’da hak sahipliği tespiti ve arazi çalışmalarına başlanıyor.

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Günyüzü sosyal konut projesi...

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da İbrahim Kazan ve Onut Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Gündoğdu tarafından kuruldu.

Eskişehir Gündoğdu kentsel dönüşüm Haberi

Eskişehir Gündoğdu kentsel dönüşüm

Eskişehir Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi aktardı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Demir, bir kafede yapılan programda, Gül ve Tepebaşı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini sosyal ve kültürel alanlarının olacağı bir ilçeye doğru hızla yol aldıklarını dile getirdi. 

Proje ile vatandaşların daha rahat bir yaşam ve ulaşım sağlayacaklarını söyleyen Demir, proje konusunda vatandaşları da bilgilendirdiklerini aktardı. 

Hukuki sürece saygı duyduklarını ifade eden Demir, şunları söyledi. 

"Çünkü 800'e yakın hak sahibinin 600'e yakın dönüştürülecek meskun binanın içinde çıkacak mirasçı sıkıntısı ve diğer engelleri biliyorduk. Bir vatandaşımız ve bir ailemiz mağdur olmaması için hassasiyet gösterdik. Bugüne kadar yaptığımız bütün kamulaştırmaların bedelini vatandaşa ödedik. Yeni yılda hemen sahaya inerek, ambulans ve itfaiyenin giremediği bu yerleşim yerlerine Mardin'in...