23 / 04 / 2024

Eskişehir satılık evler

Eskişehir satılık evler

Eskişehir, çeşitli imar düzenlemeleri ile birlikte pek çok mahallede yapılan kat artışları ile ardı ardına yapılan pek çok yapı, şehrin konut açığını kapatmakla kalmazken, konut fazlasının yaşanmaya başladığı şehir haline geldi.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 620 bağımsız ünite yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Soyak Yapı Soyak Konforia Bahçeşehir satılık!

Soyak Yapı Soyak Konforia Bahçeşehir satılık daire fiyatları 178 bin TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Avrupa Konutları Kayaşehir satılık!

Toplam 152 bin 231 metrekare kapalı inşaat alanının yer aldığı proje Artaş İnşaat imzası ile yükselecek. Avrupa Konutları Kayaşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Park Mavera 2. Etap'a komşu olarak yükselecek olan proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek. Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir satılık!

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir satılık dairelerin fiyatları 478 bin TL'den başlayarak değişiyor. Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir 1.kısımda daireler, sıra evler ve villa tipi konutlar olacak...

TOKİ Ankara Mamak satılık evler!

TOKİ Ankara Mamak satılık evler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Başvuru süreci 22 Ekim Perşembe günü itibariyle başlayacak olan projede 756 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Avrupa Konutları Kayaşehir satılık daire!

Avrupa Konutları Kayaşehir satılık daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Yatırım bedeli 140 milyon TL olarak belirlenen proje 7 blok halinde inşa edilecek.

Soyak Konforia Bahçeşehir satılık daire!

Soyak Konforia Bahçeşehir satılık daire fiyatları 178 bin TL'den başlayarak, 709 bin 500 TL'ye kadar değişiyor. Soyak Konforia'da yüzde 10 peşinatla ya da 24 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Adım İstanbul Kayaşehir satılık daire!

Adım İstanbul Başakşehir Kayaşehir satılık daire fiyatları 464 bin TL'den başlıyor. 615 daire ve 120 dükkandan meydana gelen Adım İstanbul projesinde teslimler Ocak 2018 yılında yapılıyor...

Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir satılık!

Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir satılık daireler 178 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Soyak Konforia projesinde 24 ay sıfır faiz ve yüzde 10 peşinat ödeme seçenekleri sunuluyor...

Başakşehir Vadişehir satılık ev!

Toplam 650 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de yükseliyor. Başakşehir Vadişehir satılık ev seçenekleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Adım İstanbul Başakşehir satılık daire!

Daire tiplerinin 2+1 'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek. Adım İstanbul Başakşehir satılık daire teslimleri Ocak 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Nidapark Başakşehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında bulunan projede teslimler Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor. Nidapark Başakşehir satılık daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Eskişehir satılık evler Haberi

Eskişehir satılık evler

Eskişehir, çeşitli imar düzenlemeleri ile birlikte pek çok mahallede yapılan kat artışları ile ardı ardına yapılan pek çok yapı, şehrin konut açığını kapatmakla kalmazken, konut fazlasının yaşanmaya başladığı şehir haline geldi. 

Müteahhitler eli ile pek çok mahallede tek katlı konutlann yerine yapılan modern ve lüks konutlar bir bir satılırken, kiralık konut ise yok denecek kadar azaldı. 

Yaşanan bu durumun kiralık fiyatlarını da artırdığını belirten Eskişehirli emlakçılar; "Vitrinlerimizde kiralık ilanı yok denecek kadar azaldı" diye konuşuyor. 

Yeni yapılan tüm konutların satışa çıkarıldığını anlatan Eskişehirli emlakçılar; "Eskişehir'de az sayıda kiralık konut kaldı. Kiralık evlere olan talep ise bitmiyor. Gerek öğrenciler, gerekse atanarak kente gelen pek çok kişi kiralık konut arıyor. Bulunabilinenler de adeta cep yakıyor. Şehrin bu sorununa ÇÖZÜm Üretilmeli" diyorlar. 


Eskişehir...