28 / 03 / 2024

Başakşehir Vadişehir satılık ev!

Başakşehir Vadişehir satılık ev!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı

Proje: Vadişehir

Toplam 650 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de yükseliyor. Başakşehir Vadişehir satılık ev seçenekleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.



Toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje  Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı  ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Proje toplam 650 adet daireden meydana geliyor.


Sosyal seçenekleri arasında projede sauna, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, fitness center ve Türk hamamı, kreş, hobi odası, çocuk oyun alanları, koşu alanları yer alıyor.


İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen projede dairelerin seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.  Projede dairelerin teslimleri 2017'nin ilk çeyreğinde yapılacak.


Satışları devam eden proje Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na, Şehir Hastanesi'ne yakın mesafede bulunuyor.


Başakşehir Vadişehir satılık ev fiyatları için ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanırken, vade farksız 48 at taksit imkanı ile ev sahibi olunabiliyor.


Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön