25 / 04 / 2024

Vadişehir Başakşehir satılık!

Vadişehir Başakşehir satılık!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Vadişehir Başakşehir satılık dairelerin tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. 17 blok şeklinde yükselen proje toplam 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazasından oluşuyor.



Vadişehir Başakşehir projesi toplam 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Ön talep sürecinin devam ettiği projenin yüzde 75'i yeşil alandan meydana geliyor.


Vadişehir Başakşehir projesi içerisinde yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna ve dinlenme alanları gibi sosyal seçenekler yer alıyor.


Vadişehir Başakşehir projesi Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Projenin 1. etabında 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazası bulunuyor.


Vadişehir Başakşehir projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de bulunuyor. Ön talep sürecinin devam ettiği proje 17 blok şeklinde yükseliyor.


Vadişehir Başakşehir satılık dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Lansmanının bugün gerçekleşeceği proje metro durağının yanında yer alıyor.


Vadişehir Başakşehir iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön