25 / 04 / 2024

vadişehir başakşehir telefon

vadişehir başakşehir telefon

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen projede 615 daire bulunuyor. Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

Vadişehir Başakşehir ödeme koşulları!

615 daire, 60 dükkandan oluşan projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Vadişehir Başakşehir ödeme koşulları kapsamında 48 aya varan vade sağlanıyor.

Vadişehir Başakşehir Konutları fiyatları!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Vadişehir projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa ediliyor. Vadişehir Başakşehir Konutları fiyatları 496 bin liradan başlıyor.

Vadişehir Başakşehir fiyatlar!

Vadişehir Başakşehir fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 650 daireden oluşan proje Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Vadişehir Başakşehir 200 bin metrekare inşaat alanına sahip!

Başakşehir'de Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, İntes ve Bordo İnşaat ortaklığında geçen hafta hayata geçirilen Vadişehir projesi, 2+1 ile 4+1 konak tipi örnek dairenin de görücüye çıktığı projenin satış ofisi hafta boyunca adeta dolup taştı.

Başakşehir Vadişehir ev fiyatları!

Başakşehir Vadişehir ev fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Başakşehir Kent Meydanı’na yakın bir bölgede inşa edilen proje 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Vadişehir Başakşehir nerede?

Vadişehir Başakşehir Konutları 50 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyor. Peki Vadişehir Başakşehir nerede?

Vadişehir Başakşehir satış ofisi!

Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon numarası 444 80 66 olarak belirlendi. Proje şehir parkı, okullar ve kamu alanları,şehir hastanesi,metro, şehir parkına yakın yerde yükseliyor.

Vadişehir Başakşehir'in yüzde 75'i yeşil alan için ayrıldı!

İstanbul'un çekim merkezlerinden Başakşehir'de650 konutluk yeni bir proje daha yükseliyor. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortak girişiminin 550 milyon liralık yatırımıyla hayat bulacak Vadişehirde satışlara başlandı.

Vadişehir Başakşehir teslim tarihi!

Vadişehir Başakşehir teslim tarihi 2017 yılının ilk çeyreği olarak planlandı. Daire alanlarının 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değiştiği projede dairelrer 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim?

Başakşehir Vadişehir 'de 650 adet daire ve 60 adet ticari ünite bulunuyor. İnşaat çalışmalarına başlanan proje 550 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim edilecek?

Vadişehir Başakşehir satılık!

Vadişehir Başakşehir satılık dairelerin tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. 17 blok şeklinde yükselen proje toplam 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazasından oluşuyor.

Vadişehir Başakşehir iletişim bilgileri!

Vadişehir Başakşehir iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. 50 tane cadde mağazası ve 650 adet daireden oluşan proje Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla yükseliyor.

Vadişehir Başakşehir satılık daire!

Vadişehir Başakşehir satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Fiyatları ve ödeme planı henüz açıklanmayan proje Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Vadişehir Evleri nerede?

Vadişehir projesi Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Toplam 650 adet konut ve 50 adet cadde mağazasından oluşan proje ön talep toplamaya devam ediyor.

Vadi Yaka Başakşehir ev fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Vadi Yaka Başakşehir projesi 361 daire ve 56 dükkandan meydana geliyor. İşte Vadi Yaka Başakşehir ev fiyatları 2017...

Vadi Yaka Başakşehir fiyat listesi 2017!

Vadi Yaka Başakşehir fiyat listesi 540 bin TL'den başlıyor. Vadi Yaka Başakşehir projesinde 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Vadi Yaka Başakşehir ödeme seçenekleri!

Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan Vadi Yaka Başakşehir projesi Fuzul İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Vadi Yaka Başakşehir ödeme seçenekleri...

Başakşehir Vadi Şehir proje teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Şehir proje teslim tarihi 2017 yılının ilk yarısı olarak belirlendi. Vadi Şehir Evleri Başakşehir projesinde fiyatlar 545 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Vadişehir Başakşehir ödeme şartları!

Vadişehir Başakşehir projesinde ödemeler 30 ay vade farkı olmadan taksitlendiriliyor. 650 konutluk Vadişehir Başakşehir'de daire fiyatları 545 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Vadişehir Başakşehir detaylı fiyat listesi!

Vadişehir Başakşehir detaylı fiyat listesi 545 bin TL'den başlıyor. Başakşehir 1. kısımda yükselen Vadişehir Evleri projesi Nisan 2017 yılında sahiplerine teslim edilecek...

Vadi Şehir Başakşehir'de daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Başakşehir'de yükselen Vadi Şehir Evleri'nde daire teslimleri Nisan 2017 yılında gerçekleştiriliyor. Vadi Şehir Başakşehir projesinde 30 ay sıfr faiz ödeme seçeneği yer alıyor...

Vadişehir Evleri Başakşehir'de 30 ay vade farksız ödemeler!

Vadişehir Evleri Başakşehir'de 30 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Vadişehir Başakşehir projesinde 2+1 daire fiyatları 545 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Vadişehir Başakşehir'de sınırlı sayıdaki daireler cazip fiyatlarla satışta!

Başakşehir’in yeni yüzünü oluşturan Vadişehir’de sınırlı sayıdaki az ve çok katlı daireler avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor. Proje, mimari ve donatı özellikleriyle de konut alıcılarına avantaj sağlıyor.

Vadi Yaka Başakşehir Cadde Dükkanları teslimleri!

Vadi Yaka Başakşehir Cadde Dükkanları teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek. Fuzul İnşaat imzası taşıyan projede 361 tane daire ve 56 tane dükkan bulunuyor.

Başakşehir Vadiyaka satış ofisi telefon!

Başakşehir Vadiyaka satış ofisi telefon numarası 0212 488 48 04 olarak belirlendi. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede dükkan fiyatları 199 bin TL'den başlıyor.

Fuzul Vadi Yaka Başakşehir dükkan fiyatları!

Fuzul Vadi Yaka Başakşehir dükkan fiyatları 199 bin liradan başlıyor. Vadi Yaka Başakşehir'de 50 adet dükkanın satış ihalesi 24 Ocak Pazar günü yapılacak...

Başakşehir Vadi Yaka dükkan fiyatları!

Başakşehir Vadi Yaka dükkan fiyatları 199 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Vadi Yaka Başakşehir'de dükkan satış ihalesi 26 Ocak 2016 Pazar günü saat 10:00'da yapılacak...

vadişehir başakşehir telefon Haberi

vadişehir başakşehir telefon

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen proje toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Proje toplam 615 daire, 60 dükkandan meydana geliyor.


Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen Vadişehir projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde farklılık gösteriyor.


Konum bilgisine göre Vadişehir projesi Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na, Şehir Hastanesi'ne yakın mesafede bulunuyor.


Daire teslimlerinin Nisan 2017'nin ilk çeyreğinde yapılması planlandığı projede ödeme planına göre yüzde 30 peşin ödeme ödemelerde, kalan yüzde 70'lik bedel için 48 ay 0 faiz ile vade imkanı sağlanıyor.


Fiyatların 496 bin liradan başlangıç gösterdiği projede sosyal kullanım alanlarına göre yüzme havuzu, spor alanları, fitness, sauna, kreş...