28 / 03 / 2024

Vadişehir Başakşehir'de sınırlı sayıdaki daireler cazip fiyatlarla satışta!

Vadişehir Başakşehir'de sınırlı sayıdaki daireler cazip fiyatlarla satışta!

Başakşehir’in yeni yüzünü oluşturan Vadişehir’de sınırlı sayıdaki az ve çok katlı daireler avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor. Proje, mimari ve donatı özellikleriyle de konut alıcılarına avantaj sağlıyor.



Başakşehir’in en değerli ve merkezi noktasında yer alan sağlık, ulaşım ve sosyal yaşam alanlarının bulunduğu devlet yatırımlarına komşu olan Vadişehir, yüksek standartlarda yaşam vadeden özellikleriyle yatırımcıların öncelikli tercih ettiği proje olarak öne çıkıyor.

 

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığında 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje, 10 bin konuta ulaşması beklenen yeni etaplarla Başakşehir’in yeni yüzünü oluşturuyor.


Bölgenin vadisinde Vadişehir markalı yaşam standartları yüksek projeler geliştiren Ortak Girişim, yeni halkalarla İstanbul’un yeni yaşam merkezi oluşturacak.

 

AİLE KONSEPTLİ MODERN LÜKS DAİRELER

Lüks ve konforlu detaylarla sahip projede sınırlı saydaki az ve çok katlı daireler avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor.

2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerin yanı sıra 4+1 konak tipi konutların yer aldığı Vadişehir’de dairelerin metrekaresi 4200 TL’den başlangıç gösteriyor. Geniş ve ferah şekilde tasarlanan daireler 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


30 AY VADE FARKSIZ ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLANIYOR  

Vadişehir’de ekonomik oranlarda tutulan fiyatlarla kampanya avantalı satışlar başladı. Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan projede yatırımcıya peşin alımlarda yüzde 11 indirim fırsatı sunan firma ayrıca, yüzde 30 peşinatlı alımlarda 30 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuyor.


Projede cazip fiyatlarla daire sahibi olunurken, firma bünyesinde kişiye özel ödeme planının yanı sıra anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarda kredi imkanı sunuluyor.

 

DEVLET YATIRIMLARINA KOMŞU BİR PROJE 

Toplam değeri 100 milyar doları bulan 3. Köprü, muhtemel Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Havaray gibi önemli devlet yatırımları da bu bölgede yer alıyor.

 

Mahalle kültürünü yaşatacak konseptte projelendirilen Vadişehir, en gözde yatırım aracı olarak öne çıkarken, konumunun getirdiği avantajlarla da yatırımcının dikkatini çekiyor.

 

5.000 yataklı Şehir hastanesi ve Metro istasyonuna yürüme mesafesinde olan proje, yanı başında yer alan 1,5 milyon metrekarelik devasa şehir parkıyla da konut alıcılarına avantaj sağlıyor.


Projenin % 75’ini yeşil alanların oluşturduğu Vadişehir’de tüm peyzaj alanları güneş enerjisi ile aydınlatılacak. Enerji tasarrufunun maksimum düzeyde tutulduğu projede; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, koşu ve yürüyüş yolları, fitness salonu, Türk hamamı ve sauna gibi donatılar yer alıyor.


Modern çizgileriyle bölgenin mimari yapısına katkı sağlayan Vadişehir’in mimarisinde Özgüven Mimarlık’ın imzası bulunuyor.


Başakşehir’in en büyük projelerinden Vadişehir’ de teslimler ise 2017 yılının ilk çeyreğinde başlayacak.



Haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Başakşehir'de  550 milyon liralık yatırım değeri ile Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Vadişehir projesinde sınırlı sayıdaki az ve çok katlı daireler de satışa açıldı. 

 

5.000 yataklı Şehir hastanesi, Metro istasyonu ve 1,5 milyon metrekarelik devasa şehir parkına komşu konumu ile dikkat çeken Vadişehir projesinin yeni satışa açılan lüks detaylara sahip daireleri 2+1 ve 3+1 standart ve 4+1 konak tipi olmak üzere 3 farklı seçenekten oluşuyor. Metrekaresi 4 bin 200 TL'den başlayan dairelerin alanları ise 127 metrekare ile 216 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

 

Peşin alımlarda yüzde 11 indirim avantajı sağlanan Vadişehir projesinin ayrıca yüzde 30 peşinat + 30 ay vade farksız ödeme seçeneği, firma bünyesinde kişiye özel ödeme planı veya banka kredili ödeme seçeneği ile de ev sahibi olunabiliyor.

 

Teslim sürecinin 2017 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı Vadişehir projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, koşu ve yürüyüş yolları, fitness cente, Türk hamamı ve sauna gibi donatılar da mevcut.


Star


Başakşehir Vadişehir iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr




Haber Yeni Akit'te şu şekilde yer aldı;


IRMAK Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığında 550 milyon liralık yatırım bedeliyle Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan son daireler kampanyalı satışla tüketicilerin beğenisine sunuldu. 2+1, 3+1 tipi daireler ve 4+1 konak tipi konutların yer aldığı projede, yüzde 30 peşinatla 36 ay faizsiz ödeme imkânı sunuluyor. 


Yeni Akit

 


Geri Dön