25 / 04 / 2024

Vadişehir Başakşehir

Vadişehir Başakşehir

Gayrimenkul sektörünün son dönemdeki gözdesi Başakşehir, kamu yatırımlarıyla da değerine değer katıyor. Özellikle Şehir Hastanesi, Şehir Parkı, Metro, 3. Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yakınlığıyla büyük bir potansiyele sahip olan Başakşehir'de konut yatırımları da hız kesmeden devam

Vadişehir Başakşehir'de sınırlı sayıdaki daireler cazip fiyatlarla satışta!

Başakşehir’in yeni yüzünü oluşturan Vadişehir’de sınırlı sayıdaki az ve çok katlı daireler avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor. Proje, mimari ve donatı özellikleriyle de konut alıcılarına avantaj sağlıyor.

Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Başakşehir Vadişehir'de 48 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Vadişehir Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vade farksız ödeme yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon!

Toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükselen proje toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşuyor. Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

Vadişehir Evleri Başakşehir satış ofisi!

Vadişehir Evleri Başakşehir satış ofisi iletişim için 0212 415 41 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 50 bin metrekarelik alanda inşa edilen projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Başakşehir Vadişehir Rezidans nerede?

Vadişehir Başakşehir'de daire fiyatları 496 bin TL'den başlıyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Başakşehir Vadişehir Rezidans nerede?

Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 48 ay vade farkı olmadan daire sahibi olunabiliyor. Proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen projede 615 daire bulunuyor. Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

Vadişehir Başakşehir Evleri fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projede 615 daire, 60 dükkan bulunuyor. Vadişehir Başakşehir Evleri fiyatları 496 bin liradan başlıyor.

Başakşehir Vadişehir satış ofisi iletişim!

Başakşehir Vadişehir satış ofisi iletişim için 0212 415 41 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ödemeleri 48 ay vade farksız taksit şeklinde yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Vadişehir Başakşehir nerede harita!

Vadişehir Başakşehir nerede harita bilgileri kapsamında proje, İstanbul Başakşehir 1. kısım'da yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği projede 48 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Vadişehir Başakşehir yeni etaplarıyla bölgeye değer katacak!

İstanbul’un nitelikli konut bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir’in yeni projesi Vadişehir, yeni yeni etaplarıyla bölgeye katma değer kazandıracak. Proje yeni şehrin konseptine yön verecek.

Vadişehir Başakşehir projesinde metrekaresi 2.850 TL'ye!

Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 2 bin 850 TL'den başlangıç gösterdiği Vadişehir Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konak seçenekleri yer alıyor.

Vadişehir'de 24 ay faizsiz taksitlendirme imkanı!

Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından hayata geçirilen Vadişehir projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında ara ödeme ve 24 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor.

Referans Başakşehir Vadi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Başakşehir Vadi Projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı...

Referans Başakşehir Vadi teslimleri!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO tarafından hayata geçirildi. Referans Başakşehir Vadi teslimleri ne zaman?

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

Referans Başakşehir Vadi iletişim!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede 3+1, 4+1, 5+1, 8+1 dubleks konutlara yer veriliyor...

Referans Başakşehir Vadi ev fiyatları!

Referans Başakşehir Vadi projesinde teslimler 2020 yılında yapılacak. Referans Başakşehir Vadi ev fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor...

Kiler Kiptaş Referans Başakşehir Vadi nerede?

Toplam 87 konut ve 63 ticari alandan meydana gelen Referans Başakşehir Vadi projesi 2020 yılı Mart ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Kiler Kiptaş Referans Başakşehir Vadi nerede?

Referans Başakşehir Vadi Evleri fiyatları!

Kiptaş  ve Kiler GYO ortaklığında inşa edilen Referans Başakşehir Vadi projesi 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  İşte Referans Başakşehir Vadi Evleri fiyatları...

Referans Başakşehir Vadi fiyat listesi!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığı ile hayata geçirildi. Projedeki konutların 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Referans Başakşehir Vadi'de satışlar başladı! Yeni proje!

Toplam 87 konut ve 63 ticari alana yer verilen Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçiriliyor. Referans Başakşehir Vadi'de fiyatlar 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. 

Vadi Yaka Başakşehir ev fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Vadi Yaka Başakşehir projesi 361 daire ve 56 dükkandan meydana geliyor. İşte Vadi Yaka Başakşehir ev fiyatları 2017...

Vadi Yaka Başakşehir fiyat listesi 2017!

Vadi Yaka Başakşehir fiyat listesi 540 bin TL'den başlıyor. Vadi Yaka Başakşehir projesinde 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Vadi Yaka Başakşehir ödeme seçenekleri!

Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan Vadi Yaka Başakşehir projesi Fuzul İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Vadi Yaka Başakşehir ödeme seçenekleri...

Başakşehir Vadişehir konut fiyatları!

Başakşehir Vadişehir konut fiyatları 644 bin TL'den başlıyor. Vadişehir Evleri Başakşehir projesi Haziran 2017 yılında teslim edilecek...

Vadişehir Başakşehir Haberi

Vadişehir Başakşehir

Dev şehir parklarının yanı başında, yeni vadinin hemen yanında inşa edilen Vadişehir projesi, Başakşehir bölgesinin en fazla ilgi gören yatırımları arasında yer alıyor. Özellikle stüdyo ve 1+1 dairelerin yer almadığı Vadişehir'de aile konsepti ön planda. Osmanlı tarzındaki konakları ise, tasarımıyla öne çıkan projenin nazar boncuğu konumunda. Kaba inşaatın tamamlandığı Vadişehir'de teslimler 2017 yılının Haziran ayında yapılacak. 


Yeni yılın ilk ayında dükkanlar satışa çıkıyor


Vadişehir projesinde belirlenen hedef doğrultusunda ilerlediklerini kaydeden Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül “Bugün Vadişehir projesinde kaba inşaatı tamamlamış durumdayız. İnce işlerde de yüzde 50'ler seviyesinin üzerine çıktık. 2017'nin ilk ayında ticari birimlerimizi satışa açacağız. Şimdiden dükkânlar büyük talep gördü. Mağaza satış işlemlerini de sonlandırdıktan sonra, inşaatla birlikte konut satışları da tamamlanmış olacak. Haziran 2017 tarihinde ise teslimleri...