25 / 04 / 2024

Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı

Proje: Vadişehir

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 48 ay vade farkı olmadan daire sahibi olunabiliyor. Proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?



"Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Çolakoğlu Group, Irmak Group, İntes Yapı ve Bordo Yapı imzası taşıyan proje 650 daire ve 60 ticari birimden oluşuyor.


Vadişehir Başakşehir Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 550 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 


Başakşehir Vadişehir'de yüzde 30 peşinatta; kalan kısım için 48 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. 


Vadişehir Başakşehir Residence'de çocuk oyun alanları, hobi odası, fitness center, sauna, koşu alanları, kreş, yürüyüş yolları, yüzme havuzu ve Türk hamamı gibi sosyal yaşam alanları mevcut. 


Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Dairelerin 496 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı Vadişehir Başakşehir'de anahtar teslimlerinin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Vadişehir ulaşım: Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1 - Başakşehir / İSTANBUL


Başakşehir Vadişehir iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


Geri Dön