25 / 04 / 2024

Eskişehir Söğütözü TOKİ başvuruları

Eskişehir Söğütözü TOKİ başvuruları

Eskişehir Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları yarın itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Günyüzü sosyal konut projesi...

Eskişehir'de kira fiyatları yüzde 40 arttı!

Öğrenci şehri olarak bilinen Eskişehir'de yüz yüze eğitimin başlanacağının açıklanmasının ardından kira fiyatları yüzde 40 arttı. Öğrenciler artan kira fiyatları karşısında tepkili.

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

500 milyar euroluk küresel demiryolu oyuncuları Eskişehir’e geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı desteği ile Modern Fuarcılık'ın düzenlediği Rail Industry Show Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, 02-04 Aralık 2020 tarihinde Eskişehir ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

TOKİ Mardin Söğütözü 110 konut ihalesi yarın!

Mardin ili Derik ilçesi, Söğütözü mahallesinde 110 adet konut ve 3 dükkanlı ticaret ile 1 adet cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak. 

Aura Design imzalı Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamam!

Ankara kentsel tasarım projesinin merkezinde bulunan Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Söğütözü İş Merkezi’nin tasarımı ise Aura Design Studio’ya ait…

Gloria Jean's Coffees 80'nci şubesini Eskişehir'de açtı!

Günün her saatinde kahve keyfini artırmak isteyen Gloria Jean’s Coffees şube sayısını artırıyor. Yeni yılda Antalya ve Eskişehir’de açtığı yeni mağazalarıyla birlikte şube sayısını 80'e çıkardı...

Yeni Eskişehir Stadyumu eleştirilerine TOKİ’den açıklama geldi!

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yeni Eskişehir Stadyumu hakkında: “TOKİ ev dışında inşaat yapmasın.” eleştirilerinde bulundu. TOKİ bu eleştiri üzerine hava koşulları nedeniyle hasarlı bölgelerin tadilat edileceği ile ilgili açıklama yaptı.

TOKİ Eskişehir 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Söğütözü projesi için başvuru dönemi başladı. Projedeki konutlar için 180 ay vade sağlanıyor.

Eskişehir Söğütözü TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Eskişehir Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları yarın itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan'da başlıyor!

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan tarihi itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

YDA Söğütözü'nün asansörlerinde Mitsubishi Electric imzası!

YDA Group, YDA Söğütözü projesinin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric ile anlaştı.

Eskişehir Tepebaşı TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor. 

Eskişehir Söğütözü TOKİ başvuruları Haberi

Eskişehir Söğütözü TOKİ başvuruları

TOKİ'nin Eskişehir Tepebaşı Söğütözü projesinde yer alan konutlar için başvuru heyecanı şimdiden başladı. 

TOKİ Söğütözü 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor. Son başvuru tarihinin 28 Haziran olarak belirlendiği projede 1 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ Eskişehir 2019 projesi için yapılacak başvurular Ziraat Bankası'nın Eskişehir Sıhhiye şubesi tarafından kabul edilecek.

Yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde yer alan konutlar için 180 ay vade sağlanıyor.

Konut fiyatının 111 bin 260 TL olarak belirlendiği proje için ödenecek peşinat bedeli 13 bin 351 TL, aylık taksit bedeli ise 543,94 TL şeklinde...