26 / 04 / 2024

Eskişehirde TOKİ

Eskişehirde TOKİ

İstanbul'da tarihi dokunun yok edildiğine ve sinema ile tiyatro salonlarının kapatıldığına tanıklık edince, her sokağında bir sanat eserini bulunduran Eskişehir geliyor insanın aklına.

TOKİ Eskişehir 70 konut ihalesi bugün!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Mihalgazi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Eskişehir TOKİ projesinde 70 adet konut yer alacak.

Eskişehir TOKİ kura sonuçları isim sorgulama 4 Temmuz!

Eskişehir TOKİ kura sonuçları isim sorgulama 4 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede toplam 500 adet konuta yer veriliyor.

Sürdürülebilir Şehirler için EÇEM ile işbirliği yapıldı!

Eskişehirde önemli bir proje hayata geçirilecek. Bu kapsamda WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler ile Özyeğin Üniversitesi Enerji, Çevre ve Ekonomi Merkezi (EÇEM) bir protokol imzalayarak işbirliğinin temelini attılar.

Eskişehir TOKİ Evleri Odunpazarı!

Eskişehir TOKİ Evleri Odunpazarı 'nda yer alan 23 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Başvuruları devam eden projede daire fiyatları 150 bin 168 TL'den başlangıç gösteriyor.

Erzurum'un eski mahalleleri dönüşümle modernleşecek!

Sekmen, “Yakın bir gelecekte şehirde, ‘Eski Erzurum’ diyebileceğimiz Mahallebaşı, Gölbaşı, Şehitler, Abdurrahman Gazi gibi bu çevrelerde de modern bir yapılaşmayı devreye sokacağız." dedi.

Eskişehir'de inşaat çalışmalarına öğrencilerden protesto!

Eskişehirde bir grup üniversite öğrencisi, Yunus Emre Yerleşkesi'nde yapımına başlanan ve kaçak olduğunu öne sürdükleri inşaat çalışmasını oynadıkları tiyatro oyunuyla protesto etti.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvuruları bugün son!

2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerin yer alıdığı Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri 'nde 40 konut satılıyor. Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvuruları bugün son.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Eskişehir Odunpazarı TOKİ başvuruları bugün başlıyor. 73 konutun satışa sunulduğu Eskişehir Odunpazarı TOKİ Konutları'nda başvurular 30 Eylül'e kadar devam edecek.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuruları başladı!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Evleri 'inde 73 konut ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuruları başladı.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvuruları için yarın son!

2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri'nde 40 adet satışa sunuluyor. Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvuruları için yarın son gün.

TOKİ Odunpazarı Eskişehir başvuruları!

TOKİ Odunpazarı Eskişehir başvuruları 30 Haziran 2015 - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında kabul edilecek. Başvuru bedeli olamayan projede 4+1 daire seçeneği yer alıyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı ev fiyatları!

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri'nde toplam 73 adet konut ön şartsız, kurasız, açık satışa sunuluyor. TOKİ Eskişehir Odunpazarı ev fiyatları 150 bin 061 TL'den başlıyor.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ fiyatları!

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri 4+1 daire seçeneğinden meydana geliyor. Eskişehir Odunpazarı TOKİ fiyatları 150 bin 061 TL'den başlıyor ve 297 bin 535 TL'ye kadar yükseliyor.

Eskişehirde TOKİ Haberi

Eskişehirde TOKİ

İnsanların caddelerde özgürce dolaştığı, her sokağında bir sanat eserin bulunduğu bir şehir düşünün. Tiyatro salonlarının kapatılmadığı, tarihi mekanların restore edildiği bir kent... 



İstanbul'da yaşayanlar için bu bir hayal hatta imkansız hayal olabilir. Ancak 6 saatlik uzaklıktaki Eskişehir özlemle andığımız, düşünü kurduğumuz şehri yaşatmaya çalışıyor. Şehre girer girmez, güzel sanatlar fakültesi öğrencileri tarafından yapılan heykeller sizi karşılarken, eski taş fabrika bacaları bir bianeli andırıyor. 



Pazar halinden Gençlik Merkezi'ne 

Şehir'in kendine has kültürü içinde batı ve doğu kültürlerinin sentezlendiğini göreceksiniz. Tarihi yapı kültür sanat etkinlikleriyle bir yandan gençlik merkezi olarak faaliyet gösterse de içerisinde yer alan küçük işletmeler Eskişehir halkına istihdam sağlıyor. 



AVM değil sanat galerisi 

İstanbul'un kalbi olarak nitelendirilen Beyoğlu'nda AKM'nin çürümeye bırakılmasına tanıklık edince, bir pazar halinin, kültür merkezine dönüştürülmesi heyecanlandırıyor insanı. Eskişehir gezimize...