26 / 04 / 2024

esnafa nakit desteği şekerbank

esnafa nakit desteği şekerbank

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ile Şekerbank, "Kapımız Esnafa Açık" platformu kapsamında esnaf ve sanatkarların nakit ihtiyacını ilave avantajlar sağlayarak karşılamak üzere iş birliği yaptı.

Müjde! Nissan modellerinde yaz kampanyası: 60 bin TL'ye kadar nakit indirim desteği sağlanacak!

Nissan otomobil modellerine yaz kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda Nissan otomobillerinde, 25 bin TL ile 60 bin TL arasında kadar nakit indirim desteği sunuyor. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan son dakika zamlı nakit desteği! Artık tam tamına 4.404 TL para verilecek!

Aile Bakanlığı'ndan son dakika nakit desteği müjdesi... Aile destek ödemesi gibi 1.250 TL değil tam tamına 4.404 TL para verilecek... Hemen şimdi buraya bakın... Sakın kaçırmayın...

Ev sahibi olmayanlara 200 bin TL nakit desteği! Aile Bakanlığı müjdeyi verdi!

Ev fiyatlarındaki yükselişle mücadele eden hükümet, ev sahibi olmayan vatandaşlara yönelik büyük bir destek programı başlattı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geri ödemesiz olarak sunulan 200 bin TL nakit desteği, ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyenlere büyük bir fır

Gençlere verilecek işsizlik maaşı: 18-26 yaş arasına 2.500 TL nakit desteği!

Millet İttifakı, gençlere devlet desteği kapsamında 18-26 yaş aralığındaki herkese aylık 2.500 TL ödeme yapılacağı sözü verdi. Seçim öncesi vaatler arasında yer alan bu müjde, gençler arasında sevinçle karşılandı.

İBB'ye başvuran anında 7 bin lira alıyor! Peş peşe detaylar açıklandı! Hemen başvurun nakit desteği kapın! 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB tarafından verilecek yeni bir desteği açıkladı. Bu kapsamda yeni evleneceklere 7 bin lira destek ödemesi yapılacak. 

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il resmen ödendi! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Tam bu kadar yattı!

Geçen ay Bakanlık tarafından afet bölgesinde üretimde bulunan çiftçilere mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği açıklandı. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il resmen ödendi! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Tam bu kadar yattı!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

Geçen ay Bakanlık tarafından deprem illerinde üretim yapan çiftçilere mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği belirtildi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği il il ödeme listesi! Mart ayı mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Geçtiğimiz ay Bakanlık taarfından deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği açıklandı. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği il il ödeme listesi! Mart ayı mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il ödeme takvimi! 2023 Mart mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Geçtiğimiz haftalarda deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot ve gübre desteğinin nakit verileceği duyuruldu. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il ödeme takvimi! 2023 Mart mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il yattı mı? 2023 Mart mazot gübre desteğini hemen kontrol edin!

Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot ve gübre desteğinin nakit verileceği açıklandı. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il yattı mı? 2023 Mart mazot gübre desteğini hemen kontrol edin!

Esnafa son dakika hibe desteği! Bakanlık harekete geçiyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, depremlerden etkilenen esnafın hibe desteği ve mevcut borçlarının iki sene ertelenmesine ilişkin taleplerini ilgili bakanlıklara ilettiklerini ifade etti.

Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

Çiftçilere yapılacak destekleme ödemelerine ilişkin usul ve esaslarında yeni değişiklik yapıldı. Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

Mazot ve gübre desteğinde flaş gelişme! Mazot ve gübre desteği nakit mi ödenecek? Çiftçiler hemen bakın!

Milyonlarca çiftçi, mazot ve gübre destekleriyle ilgili son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. İşte mazot ve gübre desteği ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

esnafa nakit desteği şekerbank Haberi

esnafa nakit desteği şekerbank

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'ndan (TESK) yapılan açıklamaya göre, iş birliğine ilişkin protokol, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu tarafından TESK Genel Merkezi'nde düzenlenen törende imzalandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Şekerbank, TESK üyelerinin şubeye gitmeden "Şeker Mobil Şube" üzerinden kolayca kredi başvurusu yapabilmesine olanak sağlayacak ve esnaf müşterilerinin 50 bin liraya kadar olan nakit ihtiyacını, 36 aya varan vadeler ve avantajlı faiz oranlarıyla karşılayacak.

TESK üyesi esnaf müşteriler, 6 ay ödemesiz taksitlendirme talep edebilecek ve 12. taksite kadar düşük tutarlarda ödeme seçeneğinden faydalanabilecek.

Esnaf ve sanatkarlar paket kapsamında internet şube ve mobil bankacılık üzerinden yapacakları EFT ve havale işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilecek, 1 yıl boyunca POS inaktiflik ve 10 yapraklı çek...