19 / 04 / 2024

Esra Küçükkoşum

Esra Küçükkoşum

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Yasin Mengir, Esra Küçükkoşum tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

Karbağ Mimarlık İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Karbağ Mimarlık İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Esra Karakaya tarafından kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Kırmızı ette tam indirim var derken kötü haber geldi! Et fiyatları yine zamlandı!

Dana karkas fiyatı geçen hafta 209 lirayken, bu hafta 225 liraya yükseldi. Bu fiyat artışıyla birlikte kıyma fiyatları da yükseldi ve bir kilo kıyma fiyatı 300 liradan 330 liraya çıktı. Bu durum kasapların iş hacmini olumsuz etkilerken, besiciler doğum olmadığını ellerindeki hayvanları kestiklerini

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Jelanı Alı Khan ve Esra Nur Çot ortaklığında kuruldu.

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esra Albayrak tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı’ndan annelere ardı ardına müjde! Karşılıksız 600 TL verilecek! Bakan Derya Yanık resmen duyurdu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ‘doğum yardımı’ adı altında anne olan kadınlara çocuk başına ödeme yapacağını duyurdu. Büyük ilgi gören söz konusu ödeme desteğinin detayları ve miktarı belli oldu.

Oturduğumuz ev sağlam mı? Depreme karşı dayanıklı mı? Yıkılma riski var mı? İşte bu soruların yanıtları...

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplam 10 ili etkileyen deprem felaketleri bölgede büyük hasarlara ve can kayıplarına yol açtı. Ülkemizin deprem kuşağında olması sebebiyle şimdi herkes aynı soruları soruyor: “Oturduğum ev sağlam mı? Ne kadar güvenilir? Yıkılma riski var mı?”

EYT’lilere büyük sürpriz! Sonunda EYT’lilerin istediği oldu!

Yeni yapılandırma paketinin milyonları borç yükünden kurtarması beklenirken EYT ile emeklilik bekleyenlere de ilaç olacak. Örneğin, askerlik ve doğum borçlanmasını ödeyemeyenler, kamu bankaları vasıtasıyla alacakları kredileri emekli maaşlarıyla geri ödeyebilecek. İşte detaylar...

EYT mensupları dikkat! Borçlanma için ödediğiniz paranın bir kısmını geri alacaksınız!

Artık kendileriyle ilgili yasanın çıkması için gün sayan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mensuplarına bir iyi haber daha geldi. EYT kapsamına girmek isteyenlerin, askerlik ve doğum borçlanması için ödedikleri paranın bir kısmını vergi indirimi yoluyla geri alabilecekleri duyuruldu. İşte detaylar…

Milyonlarca anneyi ilgilendiriyor! Doğum yapan annelere destek üstüne destek! 24 bin TL’yi sakın kaçırmayın!

Doğum yapan ve çalışan annelere hükümet pek çok destekte bulunuyor. İşte o desteklere dair merak edilenler!

Sağlık sigortası, doğum ve diş tedavisini ödüyor mu?

Kamu hastanelerinde muayene günü bulmaktaki güçlükler ve hastaya ayrılabilen muayene süresinin kısa olması, özel hastanelerin ücretlerinin de zaman zaman bütçeyi zorlaması nedeniyle tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırma yoluna gidiliyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsıyor? Doğum, diş

Hamileyken tamamlayıcı sağlık sigortası yapılabilir mi?

Hamilelik ve doğum özenli takip gerektiren bir süreç. Hamilelik sürecinden itibaren yapılan düzenli doktor kontrolü tahlil ve tetkiklerle hem anne hem de bebek için büyük önem taşıyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası hamilelik, doğum ve yenidoğan takibini kapsıyor mu?

Esra Küçükkoşum Haberi

Esra Küçükkoşum

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Yasin Mengir, Esra Küçükkoşum tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu. 


Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi'nde Yasin Mengir 40 bin TL, Esra Küçükkoşum 40 TL'lik sermaye bedeline sahip. 


Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve...