12 / 12 / 2025

Esra Nur Akova

Esra Nur Akova

Mavi Safir İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esra Nur Akova, Hakan Çamur, Ümüt Bilgin, Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Jelanı Alı Khan ve Esra Nur Çot ortaklığında kuruldu.

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Esra Nur Açkı evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı ile adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy dünya evine girdi. 

3en Nur Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

3en Nur Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Taylan tarafından kuruldu.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları başladı!

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projede 3+1 konutlar bulunuyor.

Aşkın Nur Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı!

1990 yılından bu yana aralıksız olarak sahneye çıkan Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı.

Aladağ Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aladağ Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Nur Aladağ tarafından kuruldu. 

Nur Alp Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Alp Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dim tarafından kuruldu. 

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Amer Jawısh tarafından kuruldu.

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde yer alan 82 adet konut için son başvurular 29 Haziran 2018 tarihinde kabul edilecek.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Nur Mahallesi'nde hayata geçirdiği 186 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Aşkın Nur Yengi, Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı!

Son dönemde konser çalışmalarına ağırlık veren Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Beykoz Acarkent’te 3, Ömerli’de 1 villası, Arnavutköy’de 2 yalı dairesi, Londra’da 3, Miami’de 1 evi bulunan ünlü şarkıcı şimdi de Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı.

İBB'nin açıklamasına Esra Boğazlıyan'dan yanıt!

İBB'nin Silivri açıklamasına Gazete Habertürk yazarı Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında yanıt verdi..

Aşkın Nur Yengi 4 katlı villasını gardırop yaptı!

Beykoz Acarkent’te oturan Aşkın Nur Yengi  tam bir emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Yengi, aynı sitedeki 8 milyon liralık 4 katlı bir villasını gardırop olarak kullanmaya başladı. 

Esra Nur Akova Haberi

Esra Nur Akova
Mavi Safir İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esra Nur Akova, Hakan Çamur, Ümüt Bilgin, Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.


Mavi Safir İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi sermaye dağılımı: Esra Nur Akova 3 bin 400 TL Hakan Çamur 4 bin 800 TL Ümüt Bilgin 2 bin 800 TL. Mavi Safir İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- EMLAK VE GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI; 1. Gayrimenkul geliştirme işleri ile ilgili her türlü proje çalışmaları yapmak, bunları yatırımcılara sunmak, her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konutlar, iş yerleri, resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim kuramları,...