28 / 03 / 2024

Esra ve Ceyda Ersoy yurtdışından ev mi alacak

Esra ve Ceyda Ersoy yurtdışından ev mi alacak

GERİDE bıraktığımız günlerde İstanbul soğuklarını geride bırakarak Miami’ye giden Esra ve Ceyda kardeşler, “Miami’den ev almaya karar verdik. Türkiye’ye dönüşümüz biraz uzadı” açıklamasını yaptı.

İmparator Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilal tarafından kuruldu.

Progi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Progi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Topcu tarafından kuruldu.

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Karbağ Mimarlık İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Karbağ Mimarlık İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Esra Karakaya tarafından kuruldu.

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Enram Enerji İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ceyda Koç ve Nevzat Koç ortaklığında kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berna Esperansa Öğütveren ve Ceyda Zırh Özer ortaklığında kuruldu.

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

And Ruby Maden Medya Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

And Ruby Maden Medya Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Esra Yakut tarafından kuruldu.

Zarina Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zarina Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali İlya Sarı, Esra Çokgezen ve Sultan Keleş ortaklığında kuruldu. 

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ebru Esra Yakut, Engin Kutluk, Su Erdem ve Eda Medya Reklamcılık Hizmetleri İnşaat Sanayi ortaklığında kuruldu.

Esra ve Ceyda Ersoy yurtdışından ev mi alacak Haberi

Esra ve Ceyda Ersoy yurtdışından ev mi alacak

GERİDE bıraktığımız günlerde İstanbul soğuklarını geride bırakarak Miami’ye giden Esra ve Ceyda kardeşler, buradan geçtikleri fotoğraflar ve videolarla dikkatleri üzerlerine çekmeye devam ediyorlar. Cicişler takipçilerine; “Türkiye’ye Miami’den kızgın kum ve sıcak hava gönderiyoruz. Karlar eriyince haber verin! Kıskanmayın canım” şeklinde mesajlar atıyor.


Bir arkadaşlarının daveti üzerine Miami’ye gittiklerini söyleyen Esra ve Ceyda Ersoy, en son “Miami’den ev almaya karar verdik. Türkiye’ye dönüşümüz biraz uzadı” diyerek son kararlarını açıkladı. Miami plajlarının ve gecelerinin tozunu attıran Cicişler’in son kararı işte...