19 / 04 / 2024

Essenora teslimleri

Essenora teslimleri

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Essenora Gaziosmanpaşa satış ofisi telefon numarası 444 8 344 olarak belirlendi.

Essenora projesinde farklı yaşam alternatifleri planlandı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da konumlanan kentsel dönüşüm projesi Essenora'da, Kasım 2014'te gerçekleşen temel atma töreninden bu yana konutların yarısı satıldı.Gaziosmanpaşa Essenora projesinde toplam 758 konut yer alıyor.

Essenora Gaziosmanpaşa'da talep toplanmaya devam ediyor!

Ruhsatı alınmış bir kentsel dönüşüm projesi olan Essenora için İstanbul Gaziosmanpaşa'da talep toplanmaya devam ediyor. Proje kapsamında konutların 2016 Haziran avında teslim edilmesi planlanıyor.

Essenora teslimleri ne zaman?

Essenora teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 160 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Essenora projesi toplam 758 adet konut, 12 adet dükkan ve 1 adet marketten meydana geliyor...

Essenora teslim tarihi!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve villa tipinde konutlardan oluşan ve İstanbul Gaziosmanpaşa'da Yimta İnşaat, Enga, Atik ve Akın İnşaat ortaklığı projesi olarak hayata geçirilen Essenora teslim tarihi...

Essenora Evleri Gaziosmanpaşa satış fiyatları 2017!

Essenora Evleri Gaziosmanpaşa satış fiyatları 483 bin TL'den başlıyor. Essenora Gaziosmanpaşa'da dairelerin teslimleri bu ay yapılıyor...

Küçükköy Essenora Evleri fiyat listesi!

Küçükköy Essenora Evleri fiyat listesi 425 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Essenora Evleri projesinde konut teslimleri Ekim'de gerçekleştirilecek...

Küçükköy Essenora teslimleri!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen proje İstanbul 'un Gaziosmanpaşa İlçe' sinde bulunuyor. Küçükköy Essenora teslimleri 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Küçükköy Essenora teslimleri ne zaman?

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde inşa edilen proje toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Projede daire fiyatları 397 bin liradan başlangıç gösteriyor.Peki Küçükköy Essenora teslimleri ne zaman?

Gaziosmanpaşa Essenora teslimleri!

Toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten meydana gelen proje İstanbul 'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yükseliyor. Gaziosmanpaşa Essenora teslimleri 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Essenora Küçükköy teslimleri!

Toplam 758 daire ve 12 dükkanın yer aldığı projede ödemelere göre 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Essenora Küçükköy teslimleri 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Şehrin içinde müstakil hayat! Gaziosmanpaşa Essenora!

Gaziosmanpaşa Essenora projesi Atik ile Akın-Enga-Yimta Ortak Girişimi imzası taşıyor. Daire teslimleri Temmuz 2016'da gerçekleşecek olan proje "Şehrin içinde müstakil hayat! Gaziosmanpaşa Essenora!" sloganı ile satışlarına devam ediyor.

Essenora Konutları!

Essenora Konutları fiyatları minimum 245 bin TL, maksimum ise 1 milyon 439 bin TL olarak belirlendi. Projede daire teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.

Essenora örnek daire!

Essenora projesinde dairelerin teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek. Projedeki daireler 245 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. İşte Essenora örnek daire görselleri...

Enga Essenora projesi!

Enga Essenora projesi teslimleri Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede mevcut olan dairelerin büyüklükleri 72 metrekare ile 256 metrekare arasında değişiyor. Projede 24 a vade farksız taksit yapılıyor.

Essenora teslimleri ne zaman?

Essenora teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 160 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Essenora projesi toplam 758 adet konut, 12 adet dükkan ve 1 adet marketten meydana geliyor...

Essenora fiyatları ne kadar?

Yimta İnşaat tarafından hayata geçirilen Essenora projesinde satışlar başladı. Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen proje 21 dönüm alan üzerinde konumlandırılıyor. Peki Essenora fiyatları ne kadar?

Essenora projesi metrekaresi 3 bin 500 TL'den satışa çıktı!

İstanbul Avrupa Yakası'nda, ruhsatı alınmış öncü kentsel dönüşüm projesi olan, 160 milyon TL'lik Essenora, talep toplamaya devam ediyor. Essenora'da konutların metrekaresi 3 bin 500 TL'den satışa çıktı...

Essenora teslimleri Haberi

Essenora teslimleri

Sosyal alanları arasında projede 2 adet yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, mini spor alanları, fitness merkezi, cafeler, restaurantlar, çok amaçlı spor alanları bulunuyor.


İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy lokasyonunda inşa edilen proje konum bilgisine göre Fevzi Çakmak Mahallesi, Kemal Şeker Bulvarı üzerinde yükseliyor.


Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı proje Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası ile ediliyor.


Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten meydana geliyor. Fiyatların 397 bin liradan başlangıç gösterdiği projede teslimler 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Ödeme planına göre peşinatsız, vade farksız, banka kredisiz veya kefilsiz 24 ay vade imkanı ile ödeme yapılabilen...