25 / 04 / 2024

Esta İnşaat Esta Bahçelievler telefon

Esta İnşaat Esta Bahçelievler telefon

Esta İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Esta Bahçelievler projesi 471 daire ve 40 ticari birimden meydana geliyor. Peki Esta İnşaat Esta Bahçelievler nerede? İşte harita!

Benesta Acıbadem'de inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük 129'uncu müteahhitlik firması olan Esta İnşaat, Benesta Acıbadem 352 projesinin inşaatına yeniden başlıyor.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Esta İnşaat Benesta Beyoğlu teslim tarihi!

Toplam 245 adet konut, 15 ofis ve 20 mağazadan meydana gelen Esta İnşaat Benesta Beyoğlu projesi ay sonunda satışa çıkacak..

Benesta Basın Ekspres satış ofisi!

Benesta Basın Ekspres projesi Esta İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim!

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim tarihi 12 Nisan 2019 olarak belirlendi. Proje 17 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Benesta Basın Ekspres teslim tarihi!

Benesta Basın Ekspres projesi 17 katlı tek blok olarak Esta İnşaat tarafından hayata geçirildi. Benesta Basın Ekspres teslim tarihi ne zaman?

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Benesta Basın Ekspres projesi geliyor! Yeni Proje!

Esta İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Benesta Basın Ekspres projesi karma konseptte dizayn ediliyor. Konut ve ticari alanlara yer verilen Benesta Basın Ekspres projesinde teslimlerin 12 Nisan 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Esta İnşaat Halkalı satış ofisi!

İstanbul Küçükçekmece'de Halkalı Mahallesi'nde yer alan Esta İnşaat Halkalı projesi 243 konut, 29 ofis ve 10 ticari üniteden meydana geliyor. Esta İnşaat Halkalı satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Esta İnşaat Halkalı'ya 243 konut yapacak! Yeni Proje!

Esta İnşaat, İstanbul Küçükçekmece'de Halkalı Mahallesi'nde yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. 2019 yılı Ağustos ayında tamamlanması planlanan proje 243 konuttan meydana gelecek..

Esta İnşaat-A Yapı Üsküdar Bulgurlu projesi ile 897 konut geliyor!

Esta İnşaat ile A Yapı İş Ortaklığı, Üsküdar Bulgurlu'da 897 konutluk proje yapıyor. Projenin 2019 yılı Eylül ayında tamamlanması planlanıyor..

Esta Basın Ekspres Projesi iletişim!

Esta Basın Ekspres Projesi İstanbul Halkalı Basın Ekspres Yolu'na yakın mesafede hayata geçirildi. Proje Esta İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Esta İnşaat Esta Bahçelievler telefon Haberi

Esta İnşaat Esta Bahçelievler telefon


Esta Bahçelievler projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bahçelievler'de hayata geçiriliyor. Proje Esta İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. 


Toplam 471 daire ve 40 ticari birimden meydana gelen Esta Bahçelievler Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daireler bulunuyor.


28 ay sonra teslim edilecek olan Esta Bahçelievler projesinde 243 adet 1+1, 220 adet 2+1, 8 adet 3+1 daire olacak. Proje 5 ve 13 katlı dört blok şeklinde dizayn edildi. 


27 bin 602 metrekare alanda inşa edilen Esta Bahçelievler projesinde sauna, fitness, spor alanı, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, cafe, restoran, otopark gibi sosyal donatı alanları da bulunuyor. Projenin inşaat alanı 136 bin 69 metrekare. 


Esta İnşaat Esta Bahçelievler nerede? İşte harita!





Esta Bahçelievler iletişim

Tel: 0 212 803 04 26

Web: http://estacons.com

Pınar...