28 / 03 / 2024

Eston Şehir Mahallem kimin

Eston Şehir Mahallem kimin

Polatyol Yapı tarafından hayata geçirilen Eston Şehir Mahallem projesi 315 adet daireden meydana geliyor. Peki Eston Şehir Mahallem daire fiyatları ne kadar?

Eston Şehir Mahallem iletişim!

Eston Şehir Mahallem iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Polatyol Yapı imzasını taşıyan projede hemen teslim son daireler bulunuyor. 

Eston Şehir Mahallem ödeme kampanyası!

Eston Şehir Mahallem ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim son dairelerin yer aldığı projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire tiplerine yer verildi.

Eston Şehir Koru iletişim!

Eston Şehir Koru projesi, Eston Şehir Mahallem projesinin yeni etabı olarak yükselecek. Proje için ön talep süreci başladı...

Polatyol Yapı Eston Şehir Koru projesi!

Polatyol Yapı Eston Şehir Koru projesinde ön talep toplanıyor. Eston Şehir Koru projesi Eston Şehir Mahallem'in yeni etabı olarak hayata geçiriliyor. 

Eston Şehir Koru ön talep topluyor! Yeni proje!

Eston Şehir Mahallem'in yeni etabı olarak hayata geçirilecek olan Eston Şehir Koru ön talep topluyor. Proje 44 dönüm alan üzerinde yükselecek.

Eston Şehir Mahallem’de son 10 daire için yüzde 20 indirim!

Bahçeşehir'de yükselen Eston Şehir Mahallem’de sadece 10 daire satışta. Yüzde 20 indirimle satılacak dairelerin anahtar teslimi Eylül'de gerçekleşecek.

Eston Şehir Mahallem’de açık hava sinema keyfi!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem, yazlık sinema nostaljisi yaşamak isteyenleri bu cumartesi tanıtım ofisinin bahçesinde “Olanlar Oldu” filminin gösterimine çağırıyor.

Eston Şehir Mahallem'de Ramazan Bayramı'na özel yüzde 25 indirim!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem yoğun talep üzerine bayrama özel kampanya hazırladı. Bayram boyunca projede kalan son 25 daire için %25 indirim fırsatı sunulacak.

Eston Şehir Mahallem'e yeni etap geliyor!

Polat Yol Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, "Eston İnşaat Yatırım A.Ş’yi biz TMSF’den aldık. Eston Mahallem projesinde yeni etaba başlıyoruz. Lansmanı eylül ayında yapacağız "dedi.

Eston Şehir Mahallem anneleri çok mutlu etti!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem anneleri çok mutlu etti. Eston Şehir Mahallem Tanıtım Ofisi bahçesi Anneler Günü’nde düzenlenen etkinliklerle şenlik alanına dönüştü. 23 aile sadece Anneler Günü’ne özel yüzde 25 “Senede 1 Gün” fırsatıyla ev sahibi oldu.

Eston Şehir Mahallem’de Anneler Günü’ne özel yüzde 25 indirim!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem annelere çok özel bir sürpriz hazırladı. Sadece 14 Mayıs Pazar Anneler Günü etkinliğinde yüzde 25 indirim fırsatı sunulacak.

Eston Şehir Mahallem etkiliğinde Disneyland hediyesi!

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Eston Şehir Mahallem'de hafta sonu etkinlikleri sürüyor. 7 Mayıs Pazar eğlencesine katılan davetlilere Paris Disneyland tatili hediye edilecek.

Eston Şehir Mahallem 1 Mayıs'ı kutladı!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Eston Şehir Mahallem’de farklı bir şekilde kutlandı. Projeyi geliştiren Polatyol yönetimi, tüm çalışanlarının bayramını kutlamak için özel bir film hazırlattı.

Eston Şehir Mahallem kimin Haberi

Eston Şehir Mahallem kimin


Polatyol Yapı tarafından hayata geçirilen Eston Şehir Mahallem projesinde konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 şeklinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.  


Eston Şehir Mahallem daire fiyatları ne kadar?


Eston Şehir Mahallem daire fiyatları 4 bin 500 TL ile 5 bin TL aralığında değişiyor.


Eston Şehir Mahallem projesinde yüzde 1 peşinatla 48 ay sıfır faiz ya da 60 ay sıfır faiz taksitli ödeme yapılabiliyor.


Toplam 315 adet daireden meydana gelen Eston Şehir Mahallem projesinde dairelerin yanı sıra fitness, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve otopark gibi hizmetler sağlanıyor. 


Eston Şehir Mahallem iletişim bilgileri

Tel : 444 86 16

Web : estonsehir.com/

Pınar...