25 / 04 / 2024

et ve balık kurumu

et ve balık kurumu

Vatandaşın etten yüzünü güldürecek haber Et ve Süt Kurumundan geldi. Et ve Süt Kurumunda satılan koyun-kuzu toklu etler için yüzde 25’e varan indirime girdi. Yüzde 25’e varan indirimli satışlar, yarından itibaren başlıyor.

Migros'ta et, balık ve tavukta dev indirim! Pirzola, döner, bonfile... Bu fiyatları kaçırmayın! 

Migros Market'te et, balık ve tavuk ürünlerinde dev indirim başladı. İşte 25 Ocak 2024 fiyat listesi...

Et ve Süt Kurumu Çalıştayı sonuçları: Kırsal refah geriliyor

"Et ve Süt Kurumu tarafından yayınlanan 'Et ve Süt Sektörü Çalıştayı Sonuç Raporu,' kırsal bölgelerdeki refah seviyelerinin gerilediğini vurguladı. Rapor, kırsal kesimde yaşayan hanelerin hayvansal gıda gereksinimlerini büyük ölçüde şehirlerden karşıladığını ele aldı. İşte detaylar…

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Deniz suyu sıcaklığı balıkçılığı olumsuz etkiledi! Balık popülasyonu azaldı!

Deniz suyu sıcaklığı balık avcılığını vurdu. Bu durum, balık avcılığını zorlaştırıyor ve balık stoklarının düşmesine sebep oluyor. Sıcaklıkların düşmesi ile beraber hamsinin de artması bekleniyor.

Türkiye, tarım ve balık üretiminde Doğu Avrupa’nın lideri olacak!

OECD ve FAO, tarımsal emtia ve su ürünleri piyasalarının 10 senelik beklentilerine yönelik değerlendirmeleri kapsayan “Tarımsal Görünüm 2023-2032” adlı raporunu kamuoyuyla paylaştı. Rapora göre, Türkiye, tarım ve balık üretiminde öncü ülke olacak.

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine tam bu kadar destek ödenecek! Rakamlar bir bir açıklandı! 

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine sağlanacak ödemeler tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Et ve Süt Kurumu'ndan ucuz et müjdesi! Artık bu fiyattan alacaksınız

Et ve kıyma ücretlerine indirim müjdesi geldi! Et ve Süt Kurumu (ESK) aracılığı ile yapılan açıklamada, kırmızı et ücretlerinin düşürüldüğü ilan edildi. ESK, indirimli ücretleri açıkladı. İşte ayrıntılar.

Et ve Süt Kurumu'ndan mükemmel hamle! Kırmızı et fiyatlarına indirim mi geliyor?

Yılbaşından itibaren zamların en çok uygulandığı ürünler arasında kırmızı et vardı. Enflasyonunda etkisiyle bir türlü düşmek bilmeyen kırmızı et fiyatları için müjdeli haber Et ve Süt Kurumu'ndan geldi. Alınan karar ile 150 TL indirim bekleniyor. İşte tüm ayrıntılar.

Son dakika.. Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! Ucuza kırmızı et satışı yapılacak

Kırmızı etteki fahiş yükseliş, zaten geçim darlığı çeken vatandaş için lüks halini alırken, Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokole binaen, artık kasaplara uygun ücretli kırmızı et satışı yapılacak.

Et ve Süt Kurumu'nun taklitlerini Bakanlık affetmedi! 29 işletmeye para cezası

Ticaret Bakanlığı, Et ve Süt Kurumu'nun unvanı ve logosunu taklit ederek tüketicilerin güvenini kötüye kullanan işletmeleri affetmedi ve idari para cezası ve söz konusu reklamları durdurma cezası uygulanacağını açıkladı. İşte detaylar...

Kafaları karıştıran tabela! Fiyatları gören isyan etti

İstanbul Sultangazi'de bulunan 'Et ve Balık K.' isimli kasabın tabela ve dükkan tasarımı müşteriler tarafından 'Et ve Süt Kurumu' mağazalarına benzetilyor. Dükkana gelenler, yüksek fiyatla karşılaşınca büyük tartışma oldu.

Et ve kıyma fiyatlarına gelen son dakika Ramazan ayarı! Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Et ve kıyma fiyatlarına son dakika düzenlemesi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında, Et ve Süt Kurumunun ramazanda et ve kıymanın kilosunu ne kadara satacağını izleyici ile paylaştı. İşte detaylar.

TÜİK tek tek açıkladı: 6 aylık ve daha yukarı yaştaki çocuklar en çok ekmek ve makarnayla besleniyor! 

TÜİK tarafından yapılan açıklamada, 6 aylık ve daha yukarı yaştaki çocuklar en çok ekmek ve makarnayla beslendiği, yalnızca yüzde 12,7'lik kesim her gün et, tavuk ve balık yiyebildiği ortaya çıktı. 

et ve balık kurumu Haberi

et ve balık kurumu

Et ve Süt Kurumu’nun yaptığı açıklamada, koyun-kuzu toklu eti satışlarında %25’e varan indirim kampanyası başlattıklarını açıklayarak, “Et ve Süt Kurumu mağazalarında satılmakta olan koyun, kuzu, toklu etine yüzde 25’e varan indirim yapıldı. İndirimli satışlar 5 Ağustos 2022 Cuma gününden itibaren başlayacaktır. Et ve Süt Kurumu’nun indirimli kuzu koyun eti kampanyasına baktığımızda göre; gövde kuzu 129.75 liradan yüzde 25 indirimle 98 liraya, kuzu pirzola 181.50 liradan 137 liraya, kuzu gerdan 114.50 liradan 86 liraya satılacak” şeklinde açıklamada bulunuldu.


Fiyatlarda yapılan %25’e varan indirimle kuzu etinin daha fazla vatandaşa uygun fiyatla ulaştırılmasını hedeflediklerini belirterek şu açıklama paylaşıldı,


 “Halkımızın uygun fiyatlarla kaliteli kuzu eti tüketmesi sağlanacak. Et ve Süt Kurumu yapılan yeni kampanyayla  koyun kuzu eti tüketiminde farkındalık oluşturmayı da amaçlıyor. Türkiye’mizin...