20 / 04 / 2024

Ethereum bugün kaç lira

Ethereum bugün kaç lira

Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmeler Ethereum, Dogecoin, Ripple gibi kripto para alım satımı yapan milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Bitcoin bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple kaç dolar/TL?

Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple bugün ne kadar oldu? İşte fiyat listesi 16 Ağustos 2022

Kripto para piyasalarındaki son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Perki bugün Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple kaç dolar oldu? İşte 16 Ağustos 2022  Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple fiyatları...

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Faiz kararı sonrası dolar ve euroda yeni zirve! Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 250 baz puan faiz artışı ile dün yükselen dolar ve euro kuru bugün yeni rekoruna imza attı. Peki Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 22 Aralık 2023 döviz kurları...

Dolar rekor tazeledi! 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı!

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde rekor tazeledi. Son üç aydır yükselişe geçen dolar bugün de yükselemeye devam ediyor. 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı.

Merkez Bankası 1 doların 39.62 TL olacağını açıkladı! Son dakika dolar kuru ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından Piyasa katılımcıları anketinde 1 doların yıl sonunda 39.62 TL olacağı açıklandı. Peki son dakika dolar kuru ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? İşte 26 Kasım 2023 dolar kuru...

Dolar ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç TL? 13 Kasım Pazartesi döviz kurları

Dolar ve euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Güncel dolar ve euro kuru alış satış fiyatı araştırılıyor. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 13 Kasım Pazartesi dolar/TL kuru.

Dolar/TL bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Dün 28,28 TL'den kapanış yapan dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL kaç lira? 3 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Dolar bugün yeni rekorunu test etti! 25 Ekim Çarşamba dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç TL?

Dolar/TL kuru, dün yüzde 0,1 yükselişle günü 28,1058 TL'den tamamlamasının ardından bugün bankalararası piyasanın açılışında yeni rekorunu test etti. 25 Ekim Çarşamba dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç TL?

22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? Güncel dolar alış-satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 28 TL seviyesini geçen dolar yeni rekoruna imza attı. Dolarda yükseliş devam ediyor. Dün 28,09 seviyesinde kapanış yapan dolar bugün güne nasıl başladı? 22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu?

Dolar yatay seyrediyor! Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde yatay seyrediyor. Euro güne 29,40 lira seviyesinde başlarken dolar kuru araştırılıyor. Peki Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru...

Euro haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün kaç lira? 9 Ekim 2023 euro/TL kuru

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 30'a çıkarmasından sonra dolar ve euroda yaşanan hareketlilik bugün de devam ediyor. Peki Euro haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün kaç lira? 9 Ekim 2023 euro/TL kuru.

Dolar yeni rekora imza attı! 6 Ekim dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? 

Dolar/TL kuru bugün güne yeni rekorla başladı. 27,50 sınırını geçen dolar/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Peki  6 Ekim dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? 

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Benzin, motorin, LPG alacaklar şimdi bakın! Akaryakıtta yeni hafta depremi! Benzin, motorin, LPG bugün kaç TL? 

Milyonlarca sürücü benzin, motorin ve LPG fiyatlarına yeni zam ya da indirim olup olmadığını merakla araştırıyor. Peki benzin, motorin, LPG bugün kaç TL? İşte BP, Opet, Total, PO, Shell 25 Eylül 2023 fiyat listesi...

Ethereum bugün kaç lira Haberi

Ethereum bugün kaç lira

Bitcoin ve kripto para piyasaları ile ilgili son dakika gelişmeleri ve güncel fiyatlar merak ediliyor. BTC de dahil olmak üzere Ethereum, Dogecoin ve Ripple güncel fiyatlar internette araştırılıyor. Peki, Bitcoin ne kadar? İşte 30 Eylül Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple fiyatları...

BİTCOİN KAÇ TL OLDU? 30 EYLÜL 2022 CUMA

Bitcoin bugün kaç TL oldu? Bitcoin bugün 360.716,82 TL alış, 360.710,52 TL satış fiyatından işlem görüyor.

BİTCOİN BUGÜN KAÇ DOLAR?

Bitcoin'in değeri bugün yüzde 0,03 arttı. Bitcoin'in alış fiyatı 19.477,15 Bitcoin'in satış fiyatı 19.476,81 Dolar oldu.

ETHEREUM BUGÜN KAÇ DOLAR?

Ethereum'un değeri 30 Eylül Cuma günü yüzde 0,01 düşüş gösterdi. Ethereum'un alış fiyatı 1.334,5600 , satış fiyatı ise 1.334,5500 Dolardan işlem görüyor.

ETHEREUM KAÇ TL OLDU? 30 EYLÜL 2022 CUMA

Bugün Ethereum'un alış fiyatı 24.716,0512, satış fiyatı...