19 / 04 / 2024

Etiler Şamdan nerede

Etiler Şamdan nerede

Kirası ödenmediği gerekçesiyle mülk sahibi Seda Sayan tarafından icra yoluyla boşaltılan Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna, yaşadıklarını anlattı.

Four Seasons Etiler nerede? Four Seasons Etiler fiyat listesi 2022! 

Four Seasons Etiler nerede sorunun yanıtı ve Four Seasons Etiler fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Etiler MaaNaa 30 nerede?

Etiler MaaNaa 30 projesi RAM GMY tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 32 daireden meydana gelen proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor.

Etiler Maanaa 47 nerede?

Etiler Maanaa 47 projesi 3 blokta 38 daireden meydana geliyor.  RAM GMY tarafından inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Maanaa 47 Etiler nerede? İşte konum!

İnşaat çalışmaları yeni başlayacak olan  Maanaa 47 Etiler projesinde anahtar teslimler 2019 yılı Mart ayında yapılacak..

Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Private Residences İstanbul at Etiler projesi Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Peki Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

Etiler Şamdan'ın yeni kiracısı Fatih Ürek oldu!

Etiler Şamdan'ın tahliyesinden sonra mülk sahibi olan ünlü şarkıcı Seda Sayan, mekan için akın dostu Fatih Ürek'le anlaştı.

Mehmet Tuna'dan Etiler Şamdan açıklaması!

Şamdan’ın sahibi Seda Sayan’la polemik yaşayan işletmeci Mehmet Tuna, Amerikan Hastanesi’nde yatan Mehmet Tuna, önceki gün hastane çıkışında görüntülendi. Tuna Etiler Şamdan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Seda Sayan White Mill Cafe'yi kapatıyor!

Kira alamadığı için Etiler Şamdan’a boşaltma kararı çıkartan Seda Sayan, Cihangir’deki White Mill Cafe’nin de tahliyesini istedi.

Seda Sayan Etiler Şamdan’ın tahliyesini hızlandırdı!

Kirası ödenmediği gerekçesiyle mülk sahibi Seda Sayan tarafından icra yoluyla boşaltılan Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna, yaşadıklarını anlattı.

Sezen Aksu'nun yalı jestine Seda Sayan'dan yanıt!

Etiler Şamdan'ın kapısına kilit vuruldu. İşletmeci Mehmet Tuna’ya, Sezen Aksu’dan yalı jesti gelmişti. Mekanın mülk sahibi Seda Sayan, eleştirilere yanıt verdi.

Sezen Aksu'dan yalı jesti!

Seda Sayan’ın Etiler Şamdan için tahliye kararı çıkarmasının ardından devreye Sezen Aksu girdi. Sanatçı, işletmeci Mehmet Tuna’nın eski eşi Şehnaz Tuna’yı arayıp “Mekanı benim yalımda açın, para istemem” dedi.

Seda Sayan'ın mekanı Etiler Şamdan'a tahliye kararı!

Seda Sayan'ın sahip olduğu, İstanbul gece hayatının 41 yıllık sembol gece kulübü Etiler Şamdan'a tahliye kararı çıktı. İşletmeden uzun süredir kira alınamadı.

Bodrum X Beach Restaurant Chef Mezze'yi de bünyesine kattı!

Bodrum'un yenisi X Beach Restaurant, sezona hazır. İlk kez Bodrum'a şube açacak olan Etiler Şamdan, X Beach'in içinde yerini aldı. X Beach Restaurant Chef Mezze'yi de bünyesine kattı.

Etiler Şamdan nerede Haberi

Etiler Şamdan nerede

– Öncelikle geçmiş olsun. Sağlık durumunuz nasıl?

Şu an iyiyim. Geçtiğimiz perşembe günü bir baş dönmesi ve muazzam bir mide bulantım oldu. O an kalp pilim devreye girdi, ben kalp krizi zannettim ama meğerse kalp durmuş ve o pil otomatikman kalbimi çalıştırmış. Daha sonra çok ağır bir zatürree kanısına varıldı ve şu an onun da tedavisi sürüyor. Bu gelişen olaylardan dolayı moralimiz de bozuldu.


– Mekânınız boşaltıldığı zaman hastanede miydiniz?

Evet ben hastanede yoğun bakımdaydım. Önce kimse bana söylemedi, eşim benden gizledi.


– Nasıl bu duruma geldi olaylar?

Biz Şamdan olarak 42 senedir kiralarımızı aksatmadık, Seda Sayan’la olan süreç boyunca da kiramızı aksatmadık. Fakat ‘Terör, bomba’ derken işlerimiz biraz düştü. Bize üst üste çok davalar açıldı. Bu nedenle maddi olarak biraz sıkıştık. Evet bu...