19 / 04 / 2024

etimesgut ayyıldız mahallesi imar planı

etimesgut ayyıldız mahallesi imar planı

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından, Ankara Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman ve Ayyıldız Mahallesi'nde iki imar planı değişikliği askıya çıktı. Askı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Ulaş Ayyıldız, Endeksa'nın Satış Direktörü oldu!

Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın yeni Satış Direktörü oldu.

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

Ulaş Ayyıldız, Endeksa Satış Direktörü oldu!

Sektörün deneyimli isimleri arasında gösterilen Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Satış Direktörü oldu.

Beşiktaş Yıldız 511 ada 9 parsel imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş İlçesi, Yıldız Mahallesi, 511 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı 6 Ocak 2020 tarihinde askıda...

Beşiktaş Yıldız ve Mecidiye Mahallesi parselasyon planı askıda!

Beşiktaş İlçesi, Yıldız Mahallesi ile Mecidiye Mahallesi'ndeki bazı taşınmazları içeren imar uygulaması askıya çıktı..

Pursaklar Belediyesi'nden 21.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Pursaklar Belediyesi, Saray Fatih ve Ayyıldız Mahallesi'nde yer alan 12 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Kasım'da yapılacak...

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

etimesgut ayyıldız mahallesi imar planı Haberi

etimesgut ayyıldız mahallesi imar planı


Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğünden:


1- Belediye Meclisimizin 08/08/2014 tarih ve 349 sayılı kararı ile uygun görülen, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 14/04/2015 tarih ve 791 sayılı kararı ile tadilen onanan “Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi, imarın 18684 ada 1 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği” 03/06/2015 günü Müdürlüğümüz ilan panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen duyurulur.

4950/1-1


2- Belediye Meclisimizin 06/03/2015 tarih ve 163 sayılı kararı ile uygun görülen, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 11/05/2015 tarih ve 889 sayılı kararı ile onanan “Etimesgut İlçesi, Ayyıldız Mahallesi, imarın 45976 ada 3 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği” 03/06/2015 günü Müdürlüğümüz ilan panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen...