27 / 04 / 2024

etkinlik takvimi

etkinlik takvimi

ArenaPark, Babalar Günü için “Penaltımı atarım hediyemi kaparım” adını taşıyan bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında 15 Haziran’a kadar aynı gün içerisinde 50 liralık alışveriş yapan tüm babalar penaltı atma hakkına sahip olacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel ücretsiz konser ve etkinlik takvimi belli oldu! İşte İstanbul'daki ücretsiz konserler

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bazı ilçelerde ücretsiğz konserler verilecek. İstanbul'da ücretsiz konser takvimi ve sahne alacak sanatçılar belli oldu. Peki bugün İstanbul'da ücretsiz konserler hangileri?

TOKİ İstanbul projelerinde son dakika! TOKİ İstanbul 2023 kura takvimi belli oldu mu? Kuralar ne zaman çekilecek? 

TOKİ İstanbul projelerinde son dakika... TOKİ İstanbul 2023 kura takvimi belli oldu mu? Kuralar ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il ödeme takvimi! 2023 Mart mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Geçtiğimiz haftalarda deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot ve gübre desteğinin nakit verileceği duyuruldu. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il ödeme takvimi! 2023 Mart mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Mart 2023 halka arz olacak hisseler ve tarihleri belli oldu! İşte Mart 2023 halka arz takvimi

2023 halka arz takvimi binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. İşte Mart 2023 halka arz olacak hisseler ve tarihleri belli oldu! İşte Mart 2023 halka arz takvimi...

TOKİ Mart ayı il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler verildi! TOKİ'ye başvuran hemen baksın!

TOKİ İlk Evim osyal konut projesinde kuralara deprem felaketi sebebiyle ara verilmişti. TOKİ Mart ayı il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler verildi! TOKİ'ye başvuran hemen baksın!

TOKİ Mart 2023 kura takvimi belli oldu mu? İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Edirne kuraları ne zaman? TOKİ'ye başvuran baksın!

TOKİ 250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin peş peşe belirlendiği kura tarihleri merakla araştırılıyor. TOKİ Mart 2023 kura takvimi belli oldu mu? İzmir, Tekirdağ, Edirne kuraları ne zaman? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! İşte başvuru takvimi ve kontenjanlar!

İstanbul Medipol Üniversitesi tarafından Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacağı duyuruldu. İşte başvuru takvimi ve kontenjanlar!

TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ İlk Evim kura tarihleri merak ediliyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ İlk Evim projesinin kura tarihleri sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ 2023 kura takvimi açıklandı mı? İl il kura takvimi belli oldu mu? TOKİ'ye başvuranlar dikkat! 

TOKİ İlk Evim projesinin kura takvimi son günlerde merak edilen konulardan oldu. Peki TOKİ 2023 kura takvimi açıklandı mı? İl il kura takvimi belli oldu mu? TOKİ'ye başvuranlar dikkat! 

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

TOKİ İlk Evim projesinin kura çekilişlerine geçen yılın Kasım ayında başlandı. TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

TOKİ Şubat ayı il il kura takvimi açıklandı mı? Peş peşe kuralar ne zaman? Başvuru yapanlar dikkat!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında kura çekilişlerine geçtiğimiz senenin Kasım ayında start verilmişti. TOKİ Şubat ayı il il kura takvimi açıklandı mı? Peş peşe kuralar ne zaman? Başvuru yapanlar dikkat!

etkinlik takvimi Haberi

etkinlik takvimi

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Babalar Günü’nde en sportmen babaları hediye çekiyle ödüllendiriyor. ArenaPark’ın Hummel ve T-Sport sponsorluğunda gerçekleşen Babalar Günü kampanyası “Penaltımı atarım hediyemi kaparım” adını taşıyor.  Kampanyaya katılmak için 15 Haziran’a kadar ArenaPark’ta bulunan mağaza ve standlardan aynı gün içerisinde toplamda 50 liralık alışveriş yapmak gerekiyor. Alışveriş sonrası herkese penaltı atma hakkı veriliyor. 


Birinciye 200 liralık hediye çeki


Kampanya kapsamında penaltı atışları 15 Haziran Pazar günü saat 12:00-20:00 arasında gerçekleşiyor. Yarışmada birinci olana 200 liralık, ikinciye 150 liralık üçüncüye ise 100 liralık hediye çeki...