25 / 04 / 2024

euro ev fuarı

euro ev fuarı

CNR Ekspo Fuarcılık tarafından 4-7 Ekim 2007 tarihleri arasında yapılacağı duyurulan EURO EMLAK - Avrupa Emlak Yatırım ve Geliştirme Fuarı; emlak sektörü yatırımcılarından gelen bilgiler ve yeni lansman çalışmalarının Ekim sonrasına bırakılması nedeniyle

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Yazlık ev arayanlar dikkat! Fiyatlar cep yakıyor! Kiralamalar Euro ile yapılıyor...

Yazlık konut kiralamak isteyen kişiler arayışlarına başladı. Fakat yazlık evler için istenen yüksek fiyatlar yazlık kiralamayı düşünen vatandaşları düşündürüyor. Bazı bölgelerde kiralamalar Euro üzerinden yapılırken, bazı bölgelerde boş ev kalmadı...

Airbnb'den İtalya'da 1 Euro'luk ev projesi!

Airbnb 1 Euro’luk Ev projesi için bir konut sahibi aramaya başladı. Proje kapsamında villanın içinde yaşayıp bir odasını kiralayarak ev sahipliği yapıyor, kira geliri de sağlayabiliyorsunuz.

Yapı Fuarı–Turkeybuild Fuarı'ndan 1 milyar Euro'luk iş hacmi! 

6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı–Turkeybuild, 16 bin 899 kişiyi ağırladı. Fuarda 1 milyar Euro'luk iş hacmi elde edildi. 

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Messi Miami'den 8 milyon Euro'ya ev aldı!

Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan, ismi PSG ve Manchester City ile anılan Lionel Messi, Miami’de 8 milyon Euro'ya lüks bir ev aldı. 

Birevim 'Doğu Anadolu Ev'leniyoruz' fuarına katıldı!

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Belçika'daki müstakil ev 1 Euro'ya satılıyor!

Belçika'nın başkenti Brüksel yakınlarındaki Braine - l'Alleud kasabasında bulunan bir müstakil ev, 1 Euro'dan daha az bir fiyata bile alıcı bulamıyor.

İtalya’da nasıl 1 Euro'ya ev alınıyor?

İtalya'da 2 belediye, nüfus kaybı yaşayan kasabalarını canlandırmak için "1 Euro'ya Ev" projesi başlattı...

Corinna Schumacher 30 milyon Euro'ya ev aldı!

Eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, 15 bin metrekare arazi üzerinde bulunan villa aldı. Corinna Schumacher ev için 30 milyon euro ödedi.

euro ev fuarı Haberi

euro ev fuarı


Ertelemede, Avrupalı yatırımcıların ve ortak grupların Türkiye'ye yapacağı ziyaretlerin de göz önünde bulundurulduğu belirtildi.


(Yeni...