24 / 04 / 2024

ev kredisi sözleşme örneği

ev kredisi sözleşme örneği

Bankalardan ev kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyen kimseler, öncelikle kullandıkları kredi paketi için banka ile sözleşme imzalıyor. Peki, sözleşmede neler vardır? İşte ev kredisi sözleşmesi 2015...

Ev alıp satacaklar dikkat! Noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? 

Binlerce kişi, noter dışında gayrimenkul satışı yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Peki noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? İşte ayrıntılar...

Notersiz yapılan kira sözleşme geçerli mi? Kira kontratında artış oranı yazmıyorsa ne olur?

Kiracılar, kiraladıkları konutlar için ev sahibi ile bir sözleşme imzalarlar. Bu sözleşmede iki tarafında haklarının neler olduğu açık bir şekilde yazılıdır. Peki “Notersiz yapılan kira sözleşme geçerli mi?” İşte detaylar!

Sözleşme olmadan ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? Kira sözleşmesi yoksa ne olur?

Sözleşme olmadan ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? Kira sözleşmesi yoksa ne olur? İşte kiracı ve ev sahiplerinin sorduğu bu soruların yanıtları!

Projeden ev alma sözleşmesi 2021!

İnşaat sektöründe yeni projeler devreye alınmaya başladı. Peki projeden ev almanın avantajları nelerdir? Projeden ev alırken sözleşme nasıl hazırlanır? İşte projeden ev alma sözleşmesi 2021...

Projeden ev alma sözleşme örneği!

Projeden ev alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Projeden ev almanın avantajları ve dezavantaları neler? İşte projeden ev alma sözleşme örneği...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sözleşme deyip geçmeyin!

Ev sahibi ve kiracı arasında yapılan sözleşme kapsamında çok çeşitli hukuki durumlar bulunuyor. Avukat Önder Durdu, kira sözleşmesinde dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı. Peki kira sözleşmesi nasıl hazırlanmalı? İşte detaylar...

TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler!

6 yeni konut kampanyasına başlayan TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ'den dar gelirlilere 5 bin lira peşinatla ev başvuru şartları nedir? TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler nelerdir?

Konut kredisi sözleşmesinde sigorta zorunluluğu!

Günümüzde hemen hemen herkes bankalardan konut kredisi kullanarak ev sahibi oluyor. Peki, konut kredisi sözleşmesinde sigorta zorunluluğu var mı?

Konut kredisi sözleşme öncesi bilgi formu 2016!

Konut finansmanı kuruluşları, konut finansmanı sözleşmesinin koşullarını içeren sözleşme öncesi bilgi formunu, sözleşmenin kurulmadan makul bir süre önce tüketiciye vermek zorunda oluyor. İşte konut kredisi sözleşme öncesi bilgi formu 2016..

Ev takas sözleşmesi örneği!

Taşınmaz mal sahipleri tapularını karşılıklı olarak değiştirebiliyor. Bu işlem için öncelikle taraflar arasında sözleşme imzalanabiliyor. Peki, ev takas sözleşmesi nasıl yapılır? İşte ev takas sözleşmesi örneği..

Konut kredisi sözleşme öncesi bilgi formu nasıl olmalı?

Tüketicilere konut kredisi sözleşmesi imzalatmadan önce, konut kredisi sözleşme öncesi bilgi formunun verilmesi gerekiyor. Peki, konut kredisi sözleşme öncesi bilgi formu nasıl olmalı?

Konut kredisi sözleşmesi geçerlilik şartları!

Tüketicilere konut edinmeleri amacıyla kredi kullandırılması, konutların finansal kiralama yoluyla tüketicilere kiralanması sırasında imzalanan sözleşme, konut kredisi sözleşmesi oluyor. İşte konut kredisi sözleşmesi geçerlilik şartları..

Konut kredisi sözleşmesi nasıl yapılır?

Konut edinmeleri amacıyla tüketicilere kredi kullandırılması, konutların finansal kiralama yoluyla tüketicilere kiralanmasında tüketici ile sözleşme imzalanıyor. Peki, konut kredisi sözleşmesi nasıl yapılır?

ev kredisi sözleşme örneği Haberi

ev kredisi sözleşme örneği

Ev kredisi sözleşmesi 2015!

Bankalardan ev kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyen kimseler, öncelikle kullandıkları kredi paketi için banka ile sözleşme imzalıyor.


Ev kredisi sözleşmesi, konut edinmeleri amacıyla; tüketicilere kredi kullandırılması, konutların finansal kiralama yoluyla tüketicilere kiralanması, sahip oldukları konutların teminatı altında tüketicilere kredi kullandırılması ve bu kredilerin yeniden finansmanı amacıyla kredi kullandırılmasına yönelik sözleşmeye deniyor.


Kredi kullanıcısı ile finans kuruluşuna karşılıklı hak ve sorumluluk yükleyen konut sözleşmesi içeriği bankalardan bankaya değişkenlik gösterebiliyor. Genel hatları ile konut kredisi sözleşmesi örneği aşağıda yer alıyor.


Ev kredisi sözleşmesi metni..

Müşteri Adı Soyadı : ……………………………………….

Müşteri Numarası : ……………………………………….

Müşteri Adresi : ……………………………………….

Kredi Numarası : ……………………………………….


KONUT KREDİSİ SÖZLEŞMESİ

Müşteri ve Banka arasında imzalanan Konut Finansmanı Çerçeve Sözleşmesi’nin (“Çerçeve Sözleşme”) eki ve ayrılmaz bir parçası olmak üzere, aşağıdaki hükümler dairesinde işbu...