26 / 04 / 2024

Evdekifirsat Istwest

Evdekifirsat Istwest

Markalı konut projelerindeki fırsatları bulan Evdekifirsat.com yeni projelerle büyümeye devam ediyor. EYG, konut sektörüne bir ilk olarak kazandırdığı Evdekifirsat.com’un portföyüne kattığı Iswest basın toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Evdekifirsat ev alana üste para hangi projelerde geçerli?

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştiriyor. Evdekifirsat.com ev alana aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediyor. Peki, Evdekifirsat ev alana üste para hangi projelerde geçerli?

Evdekifirsat.com’dan ev alana 'Üste Para' veriliyor!

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştirerek ev alanlara, aldığı evin bedelinin yüzde 4’ü nakit olarak hediye ediyor.

Evdekifirsat.com ile ev alana üste para devri başlıyor!

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştirmeye devam ediyor. Evdekifirsat.com’un portföyündeki markalı konutlardan ev alacaklar için “Üste Para” devri başlıyor. Hem ev sahibi olmak hem de “Üste Para” almak isteyenler Evdekifirsat.com’u ziyaret ediyor.

Evdekifirsat basın toplantısı gerçekleşti!

2015 yılını 900 konut satışı ve 500 milyon TL ciroyla kapatan Evdekifirsat.com, marka projelerden konut almak isteyenlerin de konutlarını satmak isteyen üretici firmaların da bir numaralı adresi oldu.

Evdekifirsat basın toplantısı 3 Şubat'ta!

EYG Grup bünyesinde bulunan, Türkiye’deki ilk ve tek satış modeli Evdekifirsat.com büyümeye devam ediyor…İlk yılında hedefini ikiye katlayan Evdekifirsat.com yeni gelişmeleri sizlerle paylaşmak üzere bir sohbet toplantısı düzenlenecek.

İstwest’te peşinatsız hemen teslim daire!

EYG, uygun fiyatlarda ev almak isteyen kişiler için kurduğu evdekifirsat.com ile hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapıyor.

İstwest Konutları'nda peşinatsız, hemen teslim fırsatı!

EYG, Evdekifirsat.com sitesiyle başladığı çalışmalar kapsamında, Yenibosna’daki Istwest projesinde yeni avantajlar sunuyor.

Evdekifirsat.com Sultanbeyli'de yatırım imkanı sunuyor!

Evdekifirsat.com Ataşehir, Sancaktepe'den sonra Anadolu Yakası'nın yeni yıldızı Sultanbeyli'de kaçırılmayacak bir yatırım fırsatını müşterileriyle paylaşıyor.

İstwest'te kira öder gibi ev sahibi olun!

Evdekifirsat.com, peşinat ödemeden, hemen tapu ve hemen teslim edilen İstwest projesinde ayda 2.900 TL'den başlayan taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

İstwest'te aylık 2 bin 900 lira taksitle ev sahibi olunabiliyor!

Hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapan Evdekifirsat.com, şimdi de Yenibosna'da İstwest'li olma fırsatı sunuyor.

EYG’den evdekifirsat.com ile İstwest’li olma fırsatı!

Türkiye’nin Konut Uzmanı EYG’den, Evdekifirsat.com hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapıyor.

Evdekifirsat.com portföyüne İdilia ve Vitrin'i ekledi!

Bitmiş gayrimenkul satışında fırsat ödeme planları ile yatırımcı ve oturumculara sektörde farklı bir model sunan evdekifirsat.com, topraktan yatırım arayışında olanlar için de portföyüne 2 yeni proje ekledi.

Evdekifirsat.com'dan Halkalı Divan Residence kampanyası!

Sizler için en karlı olabilecek projeleri araştırıp, avantajlı ödeme planları ile size sunan Evdekifirsat.com’un bünyesinde yer alan Halkalı Divan Residence projesinde çok özel fırsatlar sizi bekliyor.

Evdekifirsat Istwest Haberi

Evdekifirsat Istwest

Markalı konut projelerindeki fırsatları bulan Evdekifirsat.com yeni projelerle büyümeye devam ediyor. EYG,  konut sektörüne bir ilk olarak kazandırdığı Evdekifirsat.com’un portföyüne kattığı Iswest, hafta sonu konut sahiplerine ve basına özel keyifli bir organizasyon gerçekleştirecek. 


Istwest, ‘‘İyi bir yaşam’’ felsefesinden yola çıkılarak hayata geçiriliyor. Şehrin merkezinde en ince ayrıntının düşünülerek hayata geçirilen Istwest’te düzenlenen organizasyon saat 12:00’de çocuk etkinlikleriyle başlayacak. Müziğin ve eğlencenin tüm gün devam edeceği davette misafirler Işın Karaca konseri ile müziğe doyacaklar. İkramların ve DJ performansının tüm gün devam edeceği etkinlik 31 Mayıs Pazar günü...