28 / 03 / 2024

EYG’den evdekifirsat.com ile İstwest’li olma fırsatı!

EYG’den evdekifirsat.com ile İstwest’li olma fırsatı!

Türkiye’nin Konut Uzmanı EYG’den, Evdekifirsat.com hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapıyor.



Türkiye’nin Konut Uzmanı EYG’den, Evdekifirsat.com hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapıyor. Oturum dışında yatırım amaçlı gayrimenkul almak isteyenlerden yoğun talep alan Evdekifirsat.com Yenibosna’da Istwest’li olma fırsatı sunuyor. Ayda 2.900 TL taksitle, peşinat ödemeden üstelik tapunuzu hemen alacağınız yeni evinize hemen taşınma ayrıcalığını yakalayın. 


Evdekifirsat.com, peşinat ödemeden, hemen tapu ve hemen teslim edilen İstwest projesinde ayda 2.900 TL’den başlayan taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Ataköy Sahile 10 dakika, Atatürk Havaalanı’na 5 dakika mesafedeki konumuyla ve Basın Ekspres yoluna direk bağlantısıyla özel bir lokasyona sahip olan İstwest’te ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın. 


Boyner Holding ve FerYapı’nın iyi yaşam felsefesiyle hayata geçirdiği İstwest yüksek yaşam standartlarının olduğu 999 üniteden oluşuyor. İstwest projesinde yaşam 1 yıl öncesinde başladı ve proje %85 doluluğa sahip. İstwest projesinin içinde bulunan yaşam komplekslerinde ihtiyaç duyulabilecek her şeyi aynı çatı altında toplayan proje üstün nitelikli sosyal alanları, kapalı ve açık yüzme havuzları, haftaiçi ve haftasonu hobi atölyeleri, özgür mimarisi ve yüksek kalite standartlarıyla konforlu bir yaşam vaat ediyor. Projenin içindeki İstwest Meydan Alışveriş Merkezi ise farklı alternatifteki birçok cafe ve restoranla keyifli zaman sunuyor.  



Geri Dön