26 / 04 / 2024

Marmara Loft'ta topraktan kredi ile ev sahibi olma fırsatı!

Marmara Loft'ta topraktan kredi ile ev sahibi olma fırsatı!

Firma: Görgülü İnşaat

Proje: Marmara Loft

2018 yılı içerisinde teslim edilecek Marmara Loft'ta topraktan kredi ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 378 bin TL'den başlıyor..



378 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 120 ay vade ve yüzde 0,95 faiz  oranı ile kredi çekme fırsatı sunan projede, 2+1 ve 3+1 daireler sizleri bekliyor. 

 

2018’de teslim edilecek proje, Anadolu Yakası’nın gözde yatırım merkezi olan Kartal’da, prestijli ve modern bir yaşam projesi olarak konumlanıyor.

 

Marmara Loft, 19 katlı iki bloktan oluşan ve akıllı ev teknolojisiyle donatılmış iki bloktan oluşuyor.

 

Marmara Loft ta topraktan kredi ile ev sahibi olma fırsatı!

 

Toplamda 152 dairenin yer aldığı projemizdeki 3+1 dairelerin tamamı Marmara Denizi ve Prens Adaları manzaralı, 2+1 dairelerin tamamı da orman manzaralı olarak konumlandı.

 

Uygun fiyatları ve ödeme avantajlarının yanı sıra sosyal imkanları ile de dikkat çeken projede; yüzme havuzu, basketbol sahası, sauna, havuz kafe, fitness salonu, yürüyüş parkuru gibi pek çok alan mevcut.

 

Marmara Loft Kartal Adalet Sarayı’na 9 dakika, metro istasyonuna 5 dakika,  Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 10 dakika, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 10 dakika, Sahil Yolu’na 9 dakika ve Kartal İDO İskelesi’ne 10 dakikada uzaklıkta hayata geçiriliyor. 

 


Adres : Hürriyet mah. Aktay sok. No:1 Kartal – Yakacık / İstanbul 

Tel: 0216 452 33 33 

Web: http://www.marmaraloft.com

 


projeye sor



Geri Dön