25 / 04 / 2024

evden çalışma ne zamana kadar devam edecek

evden çalışma ne zamana kadar devam edecek

Ofislere geri dönüş sürecinde kademeli bir politika izlenmesi gerektiğini anlatan Aldağ A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Rebii Dağoğlu, ''Evden çalışma süreci boyunca herhangi bir aksama yaşamayan departmanlar varsa, buralarda geri dönüş daha ileri bir vadeye bırakılabilir'' dedi.

Tapu Daireleri nasıl çalışıyor? Çalışma saatleri ve randevu sistemi nasıl işliyor? 

Vatandaşlar Tapu Müdürlüğü'ne başvuru yapmadan önce çalışma saatleri, randevu sistemi ve gerekli belgeler gibi konularda bilgi sahibi olmak zaman kazanmanızı ve işlemlerinizi daha hızlı tamamlamanızı sağlayabilir.

İngiltere'de evden çalışma devam ediyor: İşletmeler çalışanlarına şehir ve ülke dışından çalışma izni veriyor mu?

Pandemi sürecinde iş şartlarının değişmesi insanları evden çalışma stiline geçirdi Ancak virüs bitmesine rağmen bu çalışma şekli hâlâ sürdürülüyor. İngiltere'deki işletmelerde de bu çalışma stili devam edilmektedir. İngiltere bu çalışma stiline yenilik getirdi ve dikkat çekti.

Herkes ne söyleyeceğini merak ediyordu! Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücretin açıklanacağı tarihin henüz belli olmadığını bildirdi. İşte detaylar...

2023 TYP kadro müjdesi! TYP alımları ne zaman başlayacak? Merakla bekleniyordu! TYP alımlarında son dakika!

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında kamuda çalışan işçilere kadro konusu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in son açıklamalarıyla tekrar gündeme taşındı Peki TYP alımları ne zaman başlayacak? Merakla bekleniyordu! TYP alımlarında son dakika!

Kamuda çalışan işçilere kadro ne zaman gelecek? 2023 TYP alımı ne zaman yapılır? 

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında kamuda çalışan işçilere kadro konusu ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki kamuda çalışan işçilere kadro ne zaman gelecek?

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur?

Bayramda kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil sebebiyle kapalı olduğu biliniyor. Fakat özel sektör çalışanları bayramda mesailerini sürdürüyor. Peki Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı! Tam 5 bin 888 TL zam yapıldı! Maaş farkları yarın yatıyor! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gazi maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakanlık, gazi maaşlarına tam 5 bin 888 TL zam yapıldığını açıkladı. Peki 2023 gazi maaşları ne kadar oldu?

İŞKUR evden çalışmak isteyenlere iş imkânı sunuyor! Herkesin hayalindeki meslek! Acilen göz atın!

İŞKUR, aktif olarak iş hayatında yer alamayan kadınların evlerinden iş hayatına dahil olabilmeleri için farklı iş imkanları sunuyor. Kadınların da kendi ekonomik özgürlüklerine sahip olabilmesi amasıyla sunulan bu iş imkanları, evden çalışma sisteminde bulunuyor.

Sağlık Bakanlığı personel alımı! Sağlık Bakanlığı 2. alım ne zaman? Bakandan açıklama geldi mi?

Sağlık Bakanlığı ikinci alım yapılacak mı, ne zaman yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı ikinci alıma dair detaylar!

Vivense’de çalışma masalarında, kitaplıklarda muhteşem indirimler sizi bekliyor! Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Okulların açılmasıyla veliler öğrenciler için çalışma masası ve kitaplık arayışına girdiler bile. Vivense’de geçerli olan okula dönüş kampanyasında birçok çalışma masası ve kitaplık modeli mevcut. Peki, hangi ürünlerde ne kadar indirim var? İşte, Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

EYT’de hiçbir formül doğru değil! Çalışma Bakanı Vedat Bilgin açıkladı! EYT’nin çözümleri ne zaman açıklanacak?

EYT, Türkiye’nin en önemli gündem konularından biri halindeyken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, basında yer alan formüllerin doğru olmadığını dile getirerek, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Evden çalışma iyice oturuyor! Dünya devinden flaş karar

Koronavirüs salgınıyla hayatımıza giren evden çalışma iyice oturmaya başladı. Dünya devi Apple, çalışanlarını 3 günlüğüne çağırma planını erteledi.

evden çalışma ne zamana kadar devam edecek Haberi

evden çalışma ne zamana kadar devam edecek

Aldağ A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Rebii Dağoğlu, ''Pandemi sonrası yeni dünya düzeni bizi bekliyor'' konulu yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

Günümüzün en önemli sorunu olan COVID-19 salgınının yayılımının önceden tahmin edilmesi ve önlem senaryolarının hızlı tespiti hem ülkelerin hem de organizasyonların hızlı ve etkin bir şekilde önlem alabilmesi için anahtar rol oynuyor.

Salgın Süresince Fedakarca Çalışan Tüm Çalışanlarıma Teşekkür Ediyorum, İşte “Aldağ’lı Olmak” Buna Deniyor

Yeni Koronovirus’ün ülkemize alınan önlemlerinde etkisiyle batılı ülkelerden daha geç ulaşmış olmasının bir şans olduğu düşünüyorum. Bu durumun etkisiyle Covid-19 etkilerini daha geç hissetmeye başladık. Bir bakıma “Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belliydi” diyebilirim. Biz henüz Türkiye’de tek bir vaka dahi yokken idari personelin tamamı için evde çalışma sürecini başlattık. Uzun zamandır teknolojik altyapıya yatırım yaptığımız için uzaktan çalışma...