26 / 04 / 2024

Evgör Mobilya 14 şubat kampanyası

Evgör Mobilya 14 şubat kampanyası

Evgör Mobilya’nın bu yılki Sevgililer Günü kampanyasında, sürpriz avantaj var. Tüm çiftler, bu ay içinde yapacakları seçili düğün paketi alışverişlerinde yüzde 20, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise o güne özel ekstra yüzde 14 indirim hakkı kazanacak.

Her araziye ev yapılır mı? 14 maddede 'hangi araziye ev yapılmaz?' sorusunun yanıtı!

Artan konut fiyatları ve şehir içinde kalabalıkta yaşamama isteği, arsa ve arazilere ev yapımına talebini artırdı. Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, X sosyal medya hesabından tarlaya ev yapmanın kuralları tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Altın fiyatları resmen fırladı! Gram altında 1.800 TL göründü! Bu rakamları görenlerin ayakları yerden kesilecek!

Altın fiyatlarında hızlı yükseliş devam ediyor. Filistin İsrail gerginliği altın fiyatlarının resmen fırlamasına neden oldu. Bugün gram altında 1.800 TL seviyesi görüldü. 14 Ekim 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Milyonlarca memur ve memur emeklisine müjde! Kamu Toplu Sözleşmesinin takvimi belli oldu!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 7’nci Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yalçın, görüşmelerin 14 Ağustos-31 Ağustos tarihlerinde gerçekleşeceğini açıkladı.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Tarım sektöründen 14 milyar 58 milyon dolarlık ihracat!

Tarım sektörü, 14 milyar 58 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatını gerçekleştirdi.

Seçim nedeniyle dolar ve altında ‘Pazartesi sendromu’ oluştu!

​​​​​​​Dolar/TL kuru 20 TL’nin üstünü görürken, 14 Mayıs tarihinden sonra düşüşe geçen altın fiyatları da ikinci tur seçimi öncesi haftayı yükseliş ile kapatmıştı. Merkez Bankası’nın altın ve döviz talebine karşı attığı adımlara karşın insanlar yükseleceği beklentisiyle Kapalıçarşı’nın yolunu tuttu.

Ramazan ayında 39 ürünün 30’una zam geldi!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği verilerine göre, Ramazan ayı sonunda market fiyatlarında 39 ürünün 30'unun fiyatı artarken, üreticide 31 üründen 14'ünde fiyat artışı meydana geldi. Markette en fazla fiyat artışı kuru soğanda meydana gelirken, üreticide en fazla fiyat artışı patateste yaşandı.

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Ev kadınlarına müjde! Emeklilik detayları ortaya çıktı

Emeklilik ile ilgili son dakika açıklaması. Ev kadınlarına emeklilik yolu göründü. 14 milyon kadın emeklilik için başvuru yapabilecek. Sigorta primlerinin üçte birini devlet verecek. İşte tüm detaylar...

BİM’de çamaşır makinesi temizleyici 24,75 TL’ye, yüz temizleme jeli 49 TL’ye, bulaşık fırçası 14,75 TL’ye düştü!

BİM’in 11 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, çamaşır makinesi temizleyici 24,75 TL’ye, yüz temizleme jeli 49 TL’ye, bulaşık fırçası 14,75 TL’ye düştü. İşte BİM 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

Seçimden sonra doların durumu ne olacak? Dünyaca ünlü iki bankadan gelen rakamlar duyanların aklını başından alacak!

Yurt içindeki tüm piyasalar ve yabancı yatırımcı 14 Mayıs tarihinde yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimine odaklandı. Altın küresel piyasalarda yaşanan gelişmelere paralel bir şekilde değer kazanırken kurlarda ise rekor seviyeler görüldü.

Vestel CMI 109222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 14 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 

10 yıl motor garantisine sahip, akıllı dalga teknolojili Vestel CMI Vestel CMI 109222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi gelişmiş teknolojisiyle çamaşır yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Evgör Mobilya 14 şubat kampanyası Haberi

Evgör Mobilya 14 şubat kampanyası

Evgör Mobilya, birbirine sevdalı çiftlere yönelik çok özel bir 14 Şubat kampanyası düzenliyor. Firma, Şubat ayında “evet” diyen çiftlere, yeni kuracakları yuvalarının mobilya alışverişlerini indirimli yapma fırsatı sunuyor. Evgör Mobilya’nın 2017 koleksiyonundaki “Yemek Odası”, “Yatak Odası” ve “Oturma Grubu”ndan oluşan seçili düğün paketlerinden satın alan çiftler, 14 Şubat günü ekstra yüzde 14 indirimden yararlanıyor.


İstanbul’daki çiftleri Çamlıca, Beyoğlu, Dudullu ve Tuzla mağazalarına davet eden Evgör Mobilya, diğer illerdeki müşterilerini de Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresine bekliyor. 


Türkiye’nin her noktasına teslimat ve montaj hizmeti sunan Evgör Mobilya’nın, Sevgililer Günü özel kampanyası hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu...