25 / 04 / 2024

Evgör Mobilya'dan 14 Şubat kampanyası!

Evgör Mobilya'dan 14 Şubat kampanyası!

Evgör Mobilya’nın bu yılki Sevgililer Günü kampanyasında, sürpriz avantaj var. Tüm çiftler, bu ay içinde yapacakları seçili düğün paketi alışverişlerinde yüzde 20, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise o güne özel ekstra yüzde 14 indirim hakkı kazanacak.



Evgör Mobilya, birbirine sevdalı çiftlere yönelik çok özel bir 14 Şubat kampanyası düzenliyor. Firma, Şubat ayında “evet” diyen çiftlere, yeni kuracakları yuvalarının mobilya alışverişlerini indirimli yapma fırsatı sunuyor. Evgör Mobilya’nın 2017 koleksiyonundaki “Yemek Odası”, “Yatak Odası” ve “Oturma Grubu”ndan oluşan seçili düğün paketlerinden satın alan çiftler, 14 Şubat günü ekstra yüzde 14 indirimden yararlanıyor.


İstanbul’daki çiftleri Çamlıca, Beyoğlu, Dudullu ve Tuzla mağazalarına davet eden Evgör Mobilya, diğer illerdeki müşterilerini de Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresine bekliyor. 


Türkiye’nin her noktasına teslimat ve montaj hizmeti sunan Evgör Mobilya’nın, Sevgililer Günü özel kampanyası hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 



Geri Dön