27 / 04 / 2024

Evgör Mobilya 2017 kampanya

Evgör Mobilya 2017 kampanya

Evgör Mobilya’nın bu yılki Sevgililer Günü kampanyasında, sürpriz avantaj var. Tüm çiftler, bu ay içinde yapacakları seçili düğün paketi alışverişlerinde yüzde 20, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise o güne özel ekstra yüzde 14 indirim hakkı kazanacak.

Evgör Mobilya’dan akıllı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, seçili düğün paketlerinden herhangi birini satın alan müşterilerine, akıllı köşe mutfak takımı hediye ediyor.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

72 maddede dünya ekonomisi ve inşaat sektörü!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı örgütü Türkiye İMSAD, güncel bilgilerle hazırladığı Yapı Sektörü Raporu 2017’yi yayımladı...

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Kuyumcukent Gayrimenkul 2017 genel kurul toplantı sonucu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları 2017 genel kurul toplantı sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Kuyumcukent Gayrimenkul 2017 Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları 2017 Yılı Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Raporu'nu yayınladı

Kuyumcukent Gayrimenkul 2017 kar dağıtım tablosu! 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları 2017 yılı kar dağıtım tablosunu KAP'ta yayınladı. 

Konut inşaatında rekor kırıldı!

Türkiye istatistik Kurumu'nun (TÜİK) geçen hafta açıkladığı verilere göre, konut inşaatında rekor kırıldı. 2017'de toplam 1 milyon 323 bin daire için yapı ruhsatı alındı..

2018'de faizlerin düşmeleri bekleniyor!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, 2017 yılı inşaat sektörüne dair görüşlerini açıkladı. 2017 yılının hem inşaat hem de ekonomik açıdan durağan bir yıl olduğunu söyleyen Yıldırım “2018 yılından umutluyuz” diye konuştu. 

Konut sektörü faizlerden şikayetçi!

Sur Yapı ve KONUTDER Başkanı Altan Elmas, bu yılki konut satış rakamlarını değerlendirdi. Elmas, sektörün 2017’de 1 milyon 400 bin liralık konut satışı hedefini tutturmanın sevincini yaşadığını açıkladı. 

Gaysan Mobilya, Multimo'yla mağazalaşacak!

30 yıldır mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, Multimo markasıyla perakende sektörüne girdi. Firma 2018'de yüzde 50 büyümeyi hedefliyor.

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

Evgör Mobilya 2017 kampanya Haberi

Evgör Mobilya 2017 kampanya

Evgör Mobilya, birbirine sevdalı çiftlere yönelik çok özel bir 14 Şubat kampanyası düzenliyor. Firma, Şubat ayında “evet” diyen çiftlere, yeni kuracakları yuvalarının mobilya alışverişlerini indirimli yapma fırsatı sunuyor. Evgör Mobilya’nın 2017 koleksiyonundaki “Yemek Odası”, “Yatak Odası” ve “Oturma Grubu”ndan oluşan seçili düğün paketlerinden satın alan çiftler, 14 Şubat günü ekstra yüzde 14 indirimden yararlanıyor.


İstanbul’daki çiftleri Çamlıca, Beyoğlu, Dudullu ve Tuzla mağazalarına davet eden Evgör Mobilya, diğer illerdeki müşterilerini de Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresine bekliyor. 


Türkiye’nin her noktasına teslimat ve montaj hizmeti sunan Evgör Mobilya’nın, Sevgililer Günü özel kampanyası hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu...