20 / 04 / 2024

Evgör Mobilya'dan 14 Şubat indirimi!

Evgör Mobilya'dan 14 Şubat indirimi!

Yuva kurmayı düşünen sevgililer, yalnızca 14 Şubat Sevgililer Günü günü için geçerli olacak kampanya kapsamında, EVGÖR Mobilya’dan yapacakları tüm alışverişlerinde, yüzde 14 Sevgililer Günü indirimi kazanacak...



“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” EVGÖR, evlilik planı yapan çiftler için Sevgililer Günü’nde geçerli olacak bir avantaj sunuyor. 

14 Şubat’ta İstanbul’daki EVGÖR mağazalarına gelen ya da online alışveriş sitesi www.evgor.com.tr adresinden mobilya siparişi veren tüm çiftler, bu güne özel anında %14 indirim kazanıyor. Mobilyasını avantajlı fiyata alan sevgililer, dilerlerse firmanın ücretsiz olarak sunduğu Emanet Sistemi’nden de yararlanarak, ürünlerinin teslimini düğünlerine yakın bir tarihte yaptırabiliyor. 


EVGÖR Mobilya, evlilik planı yapan çiftlerin bütçelerini hafifletecek bir Sevgililer Günü kampanyası düzenliyor. Yuva kurmayı düşünen sevgililer, yalnızca 14 Şubat günü geçerli olacak kampanya kapsamında, EVGÖR Mobilya’dan yapacakları tüm alışverişlerinde, %14 Sevgililer Günü indirimi kazanacak. 


Her zevke ve her bütçeye uygun 3 bine yakın ürün EVGÖR’de!


14 Şubat için çiftlere hediye gibi bir kampanya gerçekleştiren EVGÖR Mobilya’da, hemen her zevke ve bütçeye uygun modern, klasik ve avangart tarza tasarımlar bir arada yer alıyor. 3 bine yakın ürün modelini bir arada sunan EVGÖR’de yatak odası takımları 2.150 TL’den, yemek odası takımları 2.400 TL’den, oturma grupları 2.100 TL’den, köşe takımları ise 1.150 TL’den başlıyor. 


Ülke geneline ücretsiz teslimat gerçekleştiren Evgör Mobilya’nın 14 Şubat indirim avantajı hakkında detaylı bilgi almak için Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ya da www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 



Geri Dön