19 / 04 / 2024

Evgör Mobilya'dan Canım Öğretmenim kampanyası!

Evgör Mobilya'dan Canım Öğretmenim kampanyası!

Evgör Mobilya’nın Canım Öğretmenim kampanyası, 31 Aralık’a kadar devam edecek. Evgör Mobilya, Edirne’den Kars’a yurdun her noktasında görev yapan eğitim çalışanlarını bu yıl da unutmadı.



Evgör Mobilya, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel avantajlı alışveriş kampanyasını bu yıl da tekrar ediyor. “Canım Öğretmenim” adı verilen kampanya ile yeni evlenecek ve evini yenileyecek tüm öğretmenler, mobilyalarını %20 indirimle alabiliyor. Ayrıca dileyen eğitim çalışanları, peşin fiyatına 12 aya varan vade seçeneklerinin yer aldığı “Ön Ödemeli Satış” uygulamasından da yararlanıyor.  Üstelik evlilik planı yapan öğretmen çiftler, mobilyalarını indirimli olarak bugünden satın alıp dilerlerse düğün tarihlerine kadar Evgör Mobilya’nın “Emanet Sistemine” bırakabiliyor. Evgör Mobilya’nın Canım Öğretmenim kampanyası, 31 Aralık’a kadar devam edecek.  


“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganı ile hizmet veren Evgör Mobilya, Edirne’den Kars’a yurdun her noktasında görev yapan eğitim çalışanlarını bu yıl da unutmadı. Firmanın yılsonuna kadar devam eden “Canım Öğretmenim” kampanyasında; yeni bir yuva kuran ya da evini yenileyen öğretmenler ve öğretmen adayları, mobilya alışverişlerini %20 indirimli olarak yapıyor. 


Detaylı Bilgi İçin; www.evgor.com.tr - 444 888 6 



Geri Dön