20 / 04 / 2024

Evgör Mobilya'da öğretmenlere yüzde 20 indirim!

Evgör Mobilya'da öğretmenlere yüzde 20 indirim!

Tüm eğitim çalışanları, firmanın “Canım Öğretmenim” kampanyası kapsamında Evgör mağazalarından ve de www.evgor.com.tr internet adresinden yapacakları alışverişlerinde yüzde 20 daha az ödeyecek.



Evgör Mobilya, artık geleneksel hale gelen 24 Kasım Öğretmenler Günü kampanyasını bu yıl da tekrar ediyor. Yeni evlenecek olan ya da evini yenileyen tüm eğitim çalışanları, firmanın “Canım Öğretmenim” kampanyası kapsamında Evgör mağazalarından ve www.evgor.com.tr adresinden yapacakları alışverişlerinde %20 daha az ödeyecek. Ayrıca dileyen öğretmenler, firmanın peşin fiyatına 12 aya varan vade seçeneklerinin yer aldığı “Ön Ödemeli Satış” uygulamasından da yararlanabilecek.  Canım Öğretmenim kampanyası, 30 Kasım’a kadar devam edecek.  


“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganı ile hizmet veren Evgör Mobilya, Edirne’den Kars’a yurdun her noktasında görev yapan eğitim çalışanlarını bu yıl da unutmadı. Firmanın 30 Kasım’a kadar devam eden “Canım Öğretmenim” kampanyasında; yeni bir yuva kuran ya da evini yenileyen öğretmenler ve öğretmen adayları, mobilya alışverişlerini %20 indirimli olarak yapıyor. Üstelik evlilik planı yapan öğretmen çiftler, kampanya sayesinde, mobilyalarını indirimli olarak bugünden satın alıp dilerlerse düğün tarihlerine kadar Evgör Mobilya’nın “Emanet Sistemine” bırakabiliyor. Sadece Evgör’de olan bu hizmet için herhangi bir ek ücret ödemeleri de gerekmiyor.



Geri Dön