25 / 04 / 2024

Evgör Mobilya Kampanya

Evgör Mobilya Kampanya

KDV indirimi, mağazalardaki alışveriş hareketliliğine de yansıdı. Evgör Mobilya da 30 Nisan’a kadar ürünlerinde KDV’yi sıfırlıyor.

Evgör Mobilya'dan 14 Şubat kampanyası!

Evgör Mobilya’nın bu yılki Sevgililer Günü kampanyasında, sürpriz avantaj var. Tüm çiftler, bu ay içinde yapacakları seçili düğün paketi alışverişlerinde yüzde 20, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise o güne özel ekstra yüzde 14 indirim hakkı kazanacak.

Evgör Mobilya’dan akıllı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, seçili düğün paketlerinden herhangi birini satın alan müşterilerine, akıllı köşe mutfak takımı hediye ediyor.

Evgör Mobilya'dan 23 Nisan'a özel yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor. Dünyanın tek çocuk bayramına özel bu fırsattan yararlanmak isteyenler, Evgör Mobilya’nın İstanbul’daki mağazalarına gelerek alışverişlerini yap

Evgör Mobilya'dan öğrencilere özel, indirimli yarıyıl kampanyası!

Evgör Mobilya, sömestr dönemine özel indirim kampanyası düzenliyor. Firma, tüm genç ve çocuk odası modellerinde yarıyıl tatili boyunca %20 indirim fırsatı sunuyor.

Evgör Mobilya'dan Canım Öğretmenim kampanyası!

Evgör Mobilya’nın Canım Öğretmenim kampanyası, 31 Aralık’a kadar devam edecek. Evgör Mobilya, Edirne’den Kars’a yurdun her noktasında görev yapan eğitim çalışanlarını bu yıl da unutmadı.

Evgör Mobilya Babalar Günü kampanyası 2015!

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” Evgör, çok çalışan babalar evde veya ofislerinde özgürce dinlenebilsin diye, sallanan koltuk modellerini Babalar Günü’ne özel %20 indirimli sunuyor.

Evgör Mobilya'da avantajlı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 2015’e sayılı günler kala, oturma grubu hediyeli yılbaşı kampanyası başlattı. Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, yemek ve yatak odası takımını birlikte satın alan müşterilerine oturma grubu hediye ediyor.

Evgör Mobilya'dan 14 Şubat indirimi!

Yuva kurmayı düşünen sevgililer, yalnızca 14 Şubat Sevgililer Günü günü için geçerli olacak kampanya kapsamında, EVGÖR Mobilya’dan yapacakları tüm alışverişlerinde, yüzde 14 Sevgililer Günü indirimi kazanacak...

Evgör Mobilya'da öğretmenlere özel yüzde 20 indirim!

“ Tasarımla mutluluğun birleştiği nokta ” sloganıyla hizmet veren EVGÖR Mobilya, artık geleneksel hale gelen “ Canım Öğretmenim ” kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor...

Evgör Mobilya çocuk odalarında indirim kampanyası başlattı!

Evgör Mobilya, çocuk odası takımlarında sadece 23 Nisan’da geçerli olmak üzere tam yüzde 23 indirim yapıyor.

Evgör Mobilya'dan ön ödemeli senetli satış kampanyası!

Evlenecek çiftlere, ödeme kolaylığının yanında mobilyalarını %30’a varan indirimli kış fiyatlarıyla alma imkanı sunuluyor…

Evgör Mobilya'nın 14 Şubat kampanyası! İstanbul turu hediye!

EVGÖR Mobilya, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel “Aşk Havalara Uçurur” temalı hediye kampanyasını bu yıl da tekrar ediyor...

Evgör’den Ağustos ayına özel dört köşe fırsat!

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” Evgör Mobilya, düzenlediği ekonomik ürün kampanyaları ile müşterilerine cazip fiyat avantajları sunuyor

Sıfır otomobilde kampanya dönemi başladı! İşte marka marka tüm detaylar...

Sıfır otomobilde kampanyalar yeniden başladı. Toyota, Skoda, Chery, Jeep, Honda, Fiat, Hyundai, Opel, MG, Cupra, Seat, Volkswagen gibi markaların ekim kampanyaları açıklandı. İşte tüm detaylar...

MetLife’tan kaçırılmayacak kampanya! Yeni BES satın alan müşterilere 1000 TL ek katkı payı verecek!

MetLife Türkiye bireysel emeklilik müşterilerine yönelik oldukça cazip bir kampanya hazırladı. 1 Eylül ile 31 Aralık tarihleri arasında katılan müşterilerine bin liralık ek katkı payı verecek.

Peugeot o modellerinde ağustosa özel kampanya başlattı! Yetişen hemen uygun fiyata araba alacak! SUV 3008, SUV 5008, 208

Otomobil almak isteyenler için Peugeot'dan kaçırılmayacak kampanya. Peugeot Türkiye, ağustos ayında kampanya seçeneklerini otomobil alacaklara sundu. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi’nde kaçırılmayacak kampanya! Seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim

Vestel, evlerin yeni vazgeçilmez beyaz eşyası haline gelen kurutma makinesi almak isteyen kişiler için kaçırılmayacak bir kampanya hazırladı. Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi alana seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim sağlanacağı duyuruldu.

Teknoloji düşkünü babalara Teknosa'dan bomba kampanya! İndirimi kaçırmayın ürünler tükenebilir!

Teknosa'dan babalar gününe özel kampanya bütün teknoloji düşkünü babaları sevindirmek isteyenlerin ilgisini çekti. Tekno Club karta özel sepette alımlarda  yüzde 30 indirim fırsatını kaçırmayın. telefon, tablet, akıllı saat ve bir çok üründe kampanya yapıldı.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Akbank’tan Babalar Günü’ne özel kaçırılmayacak kampanya! Bu ücretsiz verilecek!

Akbank, Babalar Günü’ne özel çok konuşulacak bir kampanya düzenledi. Babalar Günü kapsamında Senyorapp’ten ücretsiz 12 aylık üyelik vereceğini duyuran Akbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

Prefabrik evlerde kampanya kovalayanlara müjde! En uzuz prefabrik ev kaç metrekare?

Prefabrik ev fiyatlarında belli aralıklar ile kampanyalar yapılmaktadır. İşte kampanya arayan kişilerin aradığı detaylar!

Bütün teknoloji sitelerine baktık bundan ucuzunu bulamadık! hepsi Burada'dan Samsung Galaxy S22'ye baba kampanya

Mart ayı sonunda kampanyalarını süratlendiren teknoloji mağazaları alması oldukça zor hale gelen teknolojik ürünlere kampanya yaparak müşterileri mağazalarına çekiyor. Hepsi Burada da Samsung Galaxy S22'ye piyasada olmayan indirimi yaparak teveccüh kazandı.

Migros’ta kahvaltılık indirimleri başladı! Peynirde görülmemiş kampanya! 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Migros’ta peynirde ve tavukta görülmemiş indirim kampanyası başladı. Migros, 2-15 Şubat aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Migros' ta neler var neler? İşte tüm detaylar bu haberimizde...

Migros’tan görülmemiş kampanya! Bebek bezlerine yüzde 60 indirim! İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi…

Migros önemli bir kampanyaya daha imza attı. Bebek bezlerinde aynı ürünün 2.si yüzde 60 indirimli olarak satılıyor. İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi…

Finansbank’tan herkese karşılıksız 5 bin TL! Bir daha böylesi gelmez! Böyle kampanya ne görüldü ne duyuldu!

QNB Finansbank’ın dijital bankacılık hizmeti olan Enpara, eşine az rastlanır bir kampanya haberini duyurdu. Müşterilerini memnun etmeye çalışan Finansbank, kampanya detaylarını da açıkladı.

İş Bankası’ndan görülmemiş kampanya! 10 bin TL kredi çekene doğalgaz desteği ve Blu TV üyeliği hediye!

İş Bankası’nın başlattığı “Müşteri olmak istiyorum” kampanyasında 10 bin TL taksitli avans çekenlere hem doğalgaz faturası yardımı  yapıyor hem de Blu TV üyeliği hediye ediyor.

Evgör Mobilya Kampanya Haberi

Evgör Mobilya Kampanya


Özellikle düğün sezonu öncesi mobilya sektöründe doping etkisi yaratan KDV indirimi, mağazalardaki alışveriş hareketliliğine de yansımaya başladı. Ürünleriyle bugüne kadar yaklaşık 60 bin eve giren Evgör Mobilya, 30 Nisan’a kadar KDV’yi sıfırlıyor. Kampanya kapsamında firmanın mağazalarından ve Evgor.com.tr adresinden yapılacak tüm mobilya alışverişlerinde net yüzde 18 indirim uygulanıyor. 


Mobilya alışverişlerine getirilen yüzde 10’luk katma değer vergisi indirimini yüzde 18’e çeken Evgör Mobilya, “Ön Ödemeli Satış” modeliyle de 2017 modellerini avantajlı fiyatlarla sunuyor. Kredi kartı ya da kefilin gerekli olmadığı uygulamadan yararlanmak isteyenler ödemelerini, mobilyalarını teslim almak istedikleri süreye göre taksitlendirebiliyor. Bu seçeneği kullananlar, ürünlerini son taksitleriyle birlikte teslim alıyor. Eğer dilerlerse, satın aldıkları modeli, teslimat zamanında beğendikleri başka bir mobilya ile değiştirme hakları da bulunuyor.


Firmanın “esnek ödeme” sistemi ise mobilya...