25 / 04 / 2024

Evgör Mobilya'nın 14 Şubat kampanyası! İstanbul turu hediye!

Evgör Mobilya'nın 14 Şubat kampanyası! İstanbul turu hediye!

EVGÖR Mobilya, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel “Aşk Havalara Uçurur” temalı hediye kampanyasını bu yıl da tekrar ediyor...



EVGÖR Mobilya, kampanya kapsamında, markanın 2013 koleksiyonunda yer alan Luinda Yatak ve Yemek Odası, Store Yatak ve Yemek Odası ile İlayda veya Hilary salon takımlarından herhangi birisini satın alan çiftlere, özel uçakla romantik bir İstanbul turu hediye ediliyor. Yeni ev kuran ya da evini yenileyen çiftler, 28 Şubat tarihine kadar EVGÖR Mobilya’dan yapacakları alışverişlerde nakitte %8 indirimin yanı sıra 36 aya varan taksit fırsatından da yararlanabiliyor. Ayrıca firmanın uygulamaya koyduğu “Emanet Sistemi” sayesinde, Sevgililer Günü kampanyasındaki ürünlerden alanlar, mobilya teslimatlarını istedikleri tarihte yaptırabiliyor. 


EVGÖR Mobilya, 14 Şubat Sevgililer Günü için ilkini geçen yıl düzenlediği ve yoğun ilgi gören kampanyasını bu sene de tekrar ediyor. Firma, yeni evlenecek olan ya da evini yenileyen tüm çiftlere,  Şubat ayı boyunca yapacakları mobilya alışverişlerinde, özel uçakla İstanbul turu hediye ediyor. EVGÖR Mobilya’nın Sevgililer Günü Kampanyası’na dahil olan 2013 model yemek, yatak ve oturma odası takımlarından herhangi birisini satın alan sevgililer, önceden rezervasyon yaptırmak koşuluyla diledikleri zaman özel uçakla İstanbul turu yapabiliyor.  


İstanbul’daki çiftleri Üsküdar, Çamlıca ve Kasımpaşa’daki mağazalarına davet eden EVGÖR Mobilya, diğer illerdeki müşterilerini de Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresine bekliyor. Firma, uygulamaya koyduğu “Emanet Sistemi” sayesinde de müşterilerine şimdi satın aldıkları ürünü, diledikleri zaman teslim alabilme ayrıcalığı sunarken, ülke geneline ücretsiz teslimat gerçekleştiriyor.  


Evgör Mobilya’nın, Sevgililer Günü’ne özel kampanyası ve ürünleri hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 


Geri Dön